- 29 Haziran 2019
- 126
- 155
- Konu Sahibi huysuzvemutsuz
Selam arkadaşlar, market boyalarından ağzım çok yandı bir daha tövbe ettim almamaya. Profesyonel saç boyası alacağım. Eski senelerde yazılan konuların hepsini neredeyse okudum sitede ama bir karara varamadım. Lütfen kullandıysanız bana yardımcı olur musunuz, sipariş vereceğim internet sitesinden.
Şimdi ben saçlarımı küllü kumrala boyamaya karar verdim, 7.11 rengini almayi düşünüyorum. En iyi küllü kumral hangi markaninkidir sizce?
Loreal Majirel, küllü tonlar için en iyisi diyorlar.
Loreal Majirel Cool Cover, sadece küllü renkler için tasarlanmış. Acaba çok mu soğuk ve griye yakın oluyor tonları?
Loreal Inoa, amonyaksiz olduğu için beni cezbediyor. Hamilelik falan olursa da boyayabilirim.
Wella KolestonPerfect, Marketteki Koleston ile alakası yok ve küllü tonlarının iyi olduğu söylenmiş.
Şimdi ben saçlarımı küllü kumrala boyamaya karar verdim, 7.11 rengini almayi düşünüyorum. En iyi küllü kumral hangi markaninkidir sizce?
Loreal Majirel, küllü tonlar için en iyisi diyorlar.
Loreal Majirel Cool Cover, sadece küllü renkler için tasarlanmış. Acaba çok mu soğuk ve griye yakın oluyor tonları?
Loreal Inoa, amonyaksiz olduğu için beni cezbediyor. Hamilelik falan olursa da boyayabilirim.
Wella KolestonPerfect, Marketteki Koleston ile alakası yok ve küllü tonlarının iyi olduğu söylenmiş.