- Konu Sahibi daisy_garden
-
ahh deneyip de cevap veren olsa keşkeben de o ikisinin dışında bir de fix nano keratin diye bir marka okudum formdan.
ama natura keratinin kendine özel sitesi var ve adamlar keratinin içinde %2 formaldehit olduğunu da yazmışlar, benim dikkatimi kolaylıkla ulaşılabiliyor oluşu çekti.
Bu konuda çoook yol katettik :))Fix nano ile brezilya fönü yaptırmıştım bende sonuç hüsran hala aklıma geldikçe küfür etmek için adamı arıyorum.. Problem yapan kişimiydi ürünmüydü bilmiyorum ama saçım üzerine yaptığım en büyük pişmanlık brezilya fönü
Bu konuda çoook yol katettik :))
Evde brezilya fönu yapmanın incelikleri konu başlıgında sen de kafana ne takıliyorsa ögrenebilirsin, gerci ben artık aktif olmayacagım o baslikta ama konu sahibinin sana yardimci olacagini düşünüyorum.
Yine de verdigin cvp için teşekkürler :)
Olsun hiç sorun degil ne kusuru canım :)Tarihe bakmadan atladım :)
Ksurbakma
Merhaba, ben de tesadüf gittiğim bir kuaförde saçıma keratin yüklettim ama bu bahsettiğiniz gibi düzleştirenlerden değil. Önce saçımı bir güzel yıkadılar sonra hafif nemli bıraktılar ve saf keratin olduğunu söyledikleri ürünü saçıma uyguladılar 1 saat kadar bekledim kuruması için sonra sadece su ile yıkadılar ve hiç bir kırık kalmadı. şok oldum gerçekten. markasını sordum hemen ve aynı markanın garantili setini kullanıyorum şimdi. hem saçlarım hızlı uzadı hem de dökülmüyor. saç tellerim kalınlaştı ve parlıyor. Davines için soranlar da olmuş oturduğum yerde ki kuaför bana çok önerdi ama çok fazla kimyasala maruz bırakmak istemiyorum saçımı. kendi kuaförüm de tavsiye etmedi. ipek şampuan ve kremini kullan aynı dedio yüzden ben kendi garantili setime devam ediyorum
Bu ürünün adı nedir acaba ?Merhaba, ben de tesadüf gittiğim bir kuaförde saçıma keratin yüklettim ama bu bahsettiğiniz gibi düzleştirenlerden değil. Önce saçımı bir güzel yıkadılar sonra hafif nemli bıraktılar ve saf keratin olduğunu söyledikleri ürünü saçıma uyguladılar 1 saat kadar bekledim kuruması için sonra sadece su ile yıkadılar ve hiç bir kırık kalmadı. şok oldum gerçekten. markasını sordum hemen ve aynı markanın garantili setini kullanıyorum şimdi. hem saçlarım hızlı uzadı hem de dökülmüyor. saç tellerim kalınlaştı ve parlıyor. Davines için soranlar da olmuş oturduğum yerde ki kuaför bana çok önerdi ama çok fazla kimyasala maruz bırakmak istemiyorum saçımı. kendi kuaförüm de tavsiye etmedi. ipek şampuan ve kremini kullan aynı dedio yüzden ben kendi garantili setime devam ediyorum
Markanın adı Liquid Keratin diye bir marka. Bu sitede de gördüm. online satış sitesi keratin bakım.Bu ürünün adı nedir acaba ?
Ben de kullanıyorum ara ara bu markayı ama kuaförde yaptırmadım hep evde kendim uyguluyorum. Keratin bakımı gercekten güzel sonuç veriyor ama benim en sevdiğim keratin maskesi ve kokusu.Markanın adı Liquid Keratin diye bir marka. Bu sitede de gördüm. online satış sitesi keratin bakım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?