Kizlar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaa vakit ayirip sayfalarca okuyorum ama dogru duzgun tasarim yapan kimse bulamiyorum. Kimi yalandan kendi reklamini yapiyor, kimi birilerini yaziyor acip bakiyorum internet sitesini berbat kaslar. Leyla inanir filan yazilmis videolarini izledim. Sadece olan kasi boyuyorlar koyultup aralarini dolduruyorlar ama sekil ayni yani. Yaa koskoca sehirde gercekten kasinin olan seklini degistirebilen kimse mi yok? Unlulerin kasi gibi olsun istiyorum. Kalin rengi cok acik ve dogal duran. Zaten burda yazilan kisilerin kendi kaslarina bakarsaniz kendi kaslarinin da basarisiz oldugunu goreceksiniz. O yuzden benim gibi beklentisi yuksek insanlar leyla inanir, zabit polat aynur kuskonmaz ve gul abbasoglu gibi isimleri hic denemesinler bile.
nasıl yani ustura ile de mi kaş alınıyor ben hiç görmedim, bianco da cımbız ve iple alıyorlar ama randevu almanız lazım çünkü kaşta sıra oluyor..A aysinkayra tesekkurler. ustura ile mi aliyorlar peki?
keşke biancoya gitseydin canım 15tl ye istediğin kaşa ve bakışa sahip olurdun, neyse gene uzarkizlar, sonunda gecen gun kasimi aldirdim ama sonuc tam HUSRANtam salon bianco ya gidecektim buradaki ovguler sonucunda, ama tesadufen baska bir yer duydum, yeri iyi biryerde, sadece kas dizayn yapiyolar dediler, iyi dedim o kadar kasi uzattim, oraya gideyim. Ankara Nenehatunda AYCA SEN kas tasarim guzellik salonu diye bir yer. Kas alan kiz, gayet ozensiz, kaba, 5 dakikada, ne dizayn ne bir sey, iki kasimi BAMBASKA aldi. ikisininde farkli oldugunu soyleyincede zaten senin kasin soyle boyle , boyle olmasi mucize gibi asalayici soyler soyledi, resmen yapamayinca asagiladi... ustura ile alacagini soyledi ama sonradan bi dahaki sefere ustura yapacam dedi, ne alaka anlamadim. Ve ankarada 5 dakikada cimbizla kas alimina odenebilecek en fazla parayi odedim sanirim, 40 tl istedi. halbuki burayi duydugum kisi 30 tl demisti, yani kafasina gore fiyat verdi. ben magdur oldum, baska kimse olmaz umarim, kasimi o kadar uzattim uzun suredir kimseye gitmedim, iyi bir sey olsun diye ama sonuc husran, uzuntum buyuk
A aysinkayra aynen ya keske, siz orada calismiyorsunuz degil mi? artik pek inancim kalmadida.. yani yazdim buraya baska kisme magdur olmasin diye, cok sinir bozucu bi durum cunkuhemen de uzamiyorki kas:/
arkadaşlar Esmeray hanımı bilmiyorum ama bugün dilek kara isimli bayana gittim. kaşlarım kalın fakat şekli bozuktu. kendisine düz, kalın doğal bir model istediğimi söyledim. kendisini öve öve bitiremedi. sonuç hüsran. güzelim kalın kaşlarım gitmiş, ince kontur gibi kaşlar gelmiş. yaşımı büyük gösteren bir model yaptı kendisi. beğenmediğimi anladı ama nafile. kesinlikle tavsiye etmiyorum. kökü bende birkaç ayda eskisi gibi olur ama yazık.
Yaaa vakit ayirip sayfalarca okuyorum ama dogru duzgun tasarim yapan kimse bulamiyorum. Kimi yalandan kendi reklamini yapiyor, kimi birilerini yaziyor acip bakiyorum internet sitesini berbat kaslar. Leyla inanir filan yazilmis videolarini izledim. Sadece olan kasi boyuyorlar koyultup aralarini dolduruyorlar ama sekil ayni yani. Yaa koskoca sehirde gercekten kasinin olan seklini degistirebilen kimse mi yok? Unlulerin kasi gibi olsun istiyorum. Kalin rengi cok acik ve dogal duran. Zaten burda yazilan kisilerin kendi kaslarina bakarsaniz kendi kaslarinin da basarisiz oldugunu goreceksiniz. O yuzden benim gibi beklentisi yuksek insanlar leyla inanir, zabit polat aynur kuskonmaz ve gul abbasoglu gibi isimleri hic denemesinler bile.