Tene göre mutlaka değişkenlik gösterir ancak okuduğum çoğu blogda ilk sırada missha marka beğenilmiş, diğer markalar arkasından sıralanmış.. Sanırım inci tozlarından vs kaynaklanıyor bu güzelliği..
Tek satış sitesi varmış zaten gördüğüm kadarıyla canım, onda da 59 lira yazıyor ama dediğim gibi stokta yok hala.. :/
Gittigidiyorda da gördüm ama güvenemedim açıkçası pek..
Bir de içine farklı birşey doldursalar nereden anlayabiliriz ki..
Aslında güvenilir yerden alan birileri varsa bize söylese de tedarik etsek keşke, normal satışı yokmuş çünkü Türkiye`de..
evet bende birtek internet satışı var olarak gördüm eğer öyleyse kötü.
bende senin gibi güvenemiyorum sottile.
erkek arkadaşıma bi sorayım tekrardan belki satışı bir şekilde vardır depolarda falan.
bende mishha hakkında çok övgü okudum açıkçası meraklanıyorum:)
Satış sitesine 3 gün önce gelecek yazmışlar ancak hala yok stoklarda..
Epey meraklandım bu ürün hakkında açıkçası -ya da taktım, ben ara ara böyle şeylere takarım, alana kadar rahatlayamam-..
GG de 13 numara gördüm ama güvenemiyorum yaa, ambalajı bile kendileri sonradan kapatabilir ne bileyim..
Piyasa o kadar kötü ki güvenemiyor insan.. :/
Erkek arkadaşından bilgi aldığında bana da haber verebilirsen çok sevinirim canım..
fondoten bb krem aynı sey dıılmi?
Hayir , bb krem aslinda almanyada ameliyat izlerini kapama mantigiyla bulunmus bir renkli nemlendirici:)
Bir de missha kapaticilikta guzel ama renk olarak kül gibi hos durmuyo malesef
bu sorunun cevabı yok bence çünkü böyle bir krem yok. bb kremlerden iyi derecede kapatıcılık beklemek saçma bence. üründen beklenti kapatıcılıksa fondoten kullanılmalı bb değil. kiminin cildinde zaten bir şey yok pürüzsüz gelip buraya kapatıcılığı güzel diyor. sivilceli, siyah noktalı bir cildin varsa malesef bunları hiçbir bb örtemez arkadaşım
bence bb krem de kapatıcılıktan ziyade, kalite önemli olmalı. sadece istediğim kapatıcılıksa, neden fondöten yerine bb krem kullanayım ki?
missha dediğiniz kremi burdan duydum ve alıp deniycem. denedikten sonra görüşlerimi yazarım buraya.
valla ben bütçeme göre en ucuzunu garnieeri aldım ama yüzümde bişey yok gibi yaa renk farkını bile düzeltmedi zaten tonunuda beğenmedim sanırım dediğin gibi fondötene dönüş yapcam
tatlım benim cildim baya sivilceli ve akneli ama missha bb krem işe yarıo milky beige aldım hemde ama signature olan modlinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?