- 24 Ekim 2019
- 58
- 55
- 38
- 26
- Konu Sahibi Esrabesler
Tek tupumde sıvı var önerebileceğiniz kadin doğum doktoru varmı daha onceki doktorum tüpün alınması lazım dedi şehir kocaeli istanbul
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şehir ?Tek tupumde sıvı var önerebileceğiniz kadin doğum doktoru varmı daha onceki doktorum tüpün alınması lazım dedi
Kocaeli istanbulşehir ?
Ankara olsa önerebilirdimTek tupumde sıvı var önerebileceğiniz kadin doğum doktoru varmı daha onceki doktorum tüpün alınması lazım dedi şehir kocaeli istanbul
Kimi onerirsiniz Ankara içinAnkara olsa önerebilirdim
Süleyman Engin Akhan, Teşvikiye’de.Tek tupumde sıvı var önerebileceğiniz kadin doğum doktoru varmı daha onceki doktorum tüpün alınması lazım dedi şehir kocaeli istanbul
Bende Ankara için Esra Çabuk Cömerti önerebilirim.Doğum kontrol ve doğum için gidiyorum çok ilgili ve titz her konuda.Tek tupumde sıvı var önerebileceğiniz kadin doğum doktoru varmı daha onceki doktorum tüpün alınması lazım dedi şehir kocaeli istanbul
Ben Pendik Kurtköy emsey hastanesinde ki şule hanıma gidiyorum fena değilKocaeli istanbul
Merhabalar ben de Ankara'da doktor arıyorum da Esra hanım hangi hastanede acabaBende Ankara için Esra Çabuk Cömerti önerebilirim.Doğum kontrol ve doğum için gidiyorum çok ilgili ve titz her konuda.
Acıbadem FulyaTek tupumde sıvı var önerebileceğiniz kadin doğum doktoru varmı daha onceki doktorum tüpün alınması lazım dedi şehir kocaeli istanbul
İstanbul- Aret KamarTek tupumde sıvı var önerebileceğiniz kadin doğum doktoru varmı daha onceki doktorum tüpün alınması lazım dedi şehir kocaeli istanbul
Ben kocaelideyimMerhabalar ben de Ankara'da doktor arıyorum da Esra hanım hangi hastanede acaba![]()