En iyi k.b.b hastanesi ve doktoru tavsiyeleriniz nelerdir?

incili kolye

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
90
0
Arkadaşlar kulak zarı ameliyatı olacağım bu ameliyatı olan ve hastane ve doktorundan memnun kalanlar lütfen paylaşabilirmi?? Ayrıca pendik özel REMEDY Hastenesi hakkında bilgilerinizi paylaşırmısınız ben orda muayene oldum doktoru(yücel kılıçkap) ve hastaneyi beğendim orda ameliyat olmayı istiyorum ama sgk lıya katkı payı yüksek geldi ama sağlık bu ucuza da gelmez tabi yinede sizlerin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var..Fikir paylaşan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim....

Bu dertten müzdarip olan bitek benmiyim yoksa??????Hiç kulak zarı ameliyatı olan yokmu tavsiyelerinize ihtiyacım var...

canm başlığını şimdi gördüm.dediğim gibi bende aynı dertten müzdaribim:KK43:.ben ameliyat olduğum dr a tekrar olmak istemiyorum.senin gibi dr arayışındayım.daha önce ameliyatı soran bi arkadaşa bu toıpikte anlatmıştım ameliyatı.bi bakim sana linkini vereyim oku dicem ama yazdıklarım seni korkutmasın
benim tamamen kendi dikkatsizliklerim sonucu netice hüsran oldu.inşallah senin ameliyatın iyi geçer cnm.tabi öncesinde ikimizde iyi birer dr bulmalıyız.boshayallersmile

HErkese merhabalar aranıza yeni katıldım....Bursa'dan İrem ben..
Benim acil olarak sormak istediğim konu ise şöyle;
Eşim pazartesi günü bir burun operasyonu geçirecek.. Doktorumuz BURSA devlet hastanesi doktorlarından Op. Dr. Mehmet BEŞER... Kendisi ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok mutlu olurumm.. Şimdiden teşekkür ederim..

X