• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi implant doktoru? Tavsiye

Hirayem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
13
3
16
34
İstanbul
Merabalar tavsiye edebileceğiniz,imlant konusunda deneyimli ve tecrubeli beni çok hırpalamayacak eli hafif İstanbul Avrupa yakasında bir diş doktoru tavsiyeniz varmıdır?

Eğer Avrupa yakasında oturuyorsanız Florya da Uzm.Dr Umut Şimşek tavsiye ederim, arkadaşımın Almanya da yaşıyan kayınbabasına 16 implantı aynı gğn yapmış bir doktor,gecen hafta annemi götürdük 7 tane implant yapılması gerektiğini söylediğinde biz 7 implant yüzünü şişirir endişemizi dile getirdiğimizde merak edilmemesi gerektiğini söyledi,
Şunu söylemeliyimki hayatımda bu kadar özgüveni tam ve karşısındakine güven veren bir doktor daha görmedim
Kesinlikle tavsiye ederim Florya caddesinde Denta Clinica diye bir klinik

Eğer Avrupa yakasında oturuyorsanız Florya da Uzm.Dr Umut Şimşek tavsiye ederim, arkadaşımın Almanya da yaşıyan kayınbabasına 16 implantı aynı gğn yapmış bir doktor,gecen hafta annemi götürdük 7 tane implant yapılması gerektiğini söylediğinde biz 7 implant yüzünü şişirir endişemizi dile getirdiğimizde merak edilmemesi gerektiğini söyledi,
Şunu söylemeliyimki hayatımda bu kadar özgüveni tam ve karşısındakine güven veren bir doktor daha görmedim

Ben 1 ay önce 5 tane implant yaptırdım, implantlarımdan 3 tanesini 1. seferde diğer 2 tanesini birkaç hafta sonra yaptırdım,ciddi ağrılar ve yüz şişlikleri yaşadım, ama şuan rahatım tabikide , şimdi eşim için 2 adet implant yapılacak söylediğiniz doktoru araştıracağım, Florya bize yakın en azından gidip gelme açısından büyük kolaylık olacaktır. Teşekkürler

kendim için eski köprülerimdeki sıkıntılardan sebep Nişantaşında bir doktora gittim fakat sıkıntı yaşadım, Eğer Bu Umut Şimşek iyi ise bende gitmek isterim, yeşilköyde oturuyorum bana yakın olması işime fazlasıyla yarar, malum çocukla gidip gelmek sıkıntı oluyor, lütfen iletişim bilgileri varsa paylaşırmısınız.

Arkadaşlar meraba,bu başlığı açalı yaklaşık 1,5 sene olmuştu.
Sağolsun Pirlo arkadaşın tavsiyesiyle Umut beye gittik,şükürler olsun hayatımda bu kadar hafif bir dişçi koltuğundan kalktığımı hatırlamıyorum.
5 tane implatın hepsini sanırım 15 dakikada yaptı ben ne olduğunu anlamadan şuan implantlarınızın kapaklarını takıyor demezmi adam,Allahım dedim şakamı
Çok harika bir adam maşallah genç yaşta kendini gayet iyi yetiştirmiş.
Pirlo tatlım sana minnettarım.

Bu arada o kadar çok arkadaşımı yolladımki bu adama :) komisyon alsam bi klinikte ben açardım

memnun kalmana sevindim.Umut bey gerçekten iyi bir doktor işini çok seviyor

kendim için eski köprülerimdeki sıkıntılardan sebep Nişantaşında bir doktora gittim fakat sıkıntı yaşadım, Eğer Bu Umut Şimşek iyi ise bende gitmek isterim, yeşilköyde oturuyorum bana yakın olması işime fazlasıyla yarar, malum çocukla gidip gelmek sıkıntı oluyor, lütfen iletişim bilgileri varsa paylaşırmısınız.
Umut şimşek e gittiniz mi ? Fiyat hakkında bilginiz var mı?

Diş için araştırmalarımdan sonra umut şimşek e gitmeye karar verdim. Şuan dişlerimi yaptırıyorum. Küçüklüğümden beri dişçi koltuklarından çok korkuyordum. Umut beyin eli gerçekten çok hafif hiç acıtmadan işini yapıyor.

Umut bey oldukça pahalı. Üstelik üstün körü muane edip benim için çocuk oyıncağı diyecek kadar küstah. Kemiğim erimiş ben yaparım bişi olma kemik tozuna gerek yok dedi. Dünya para masraf çıkardı. Adapazarında dünyalar iyisi bir doktora gittik. Mehmet Elbirlik. Adam ben bunu yaparım ama ilerde sıkıntı çıkarır kemik yok burda dedi. Önce kemik yapılacak sonra devam edeceğiz ömür boyu kullanacaksın dedi. Umut bey popüleritesini haketmiyor bence.

Back