Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer Avrupa yakasında oturuyorsanız Florya da Uzm.Dr Umut Şimşek tavsiye ederim, arkadaşımın Almanya da yaşıyan kayınbabasına 16 implantı aynı gğn yapmış bir doktor,gecen hafta annemi götürdük 7 tane implant yapılması gerektiğini söylediğinde biz 7 implant yüzünü şişirir endişemizi dile getirdiğimizde merak edilmemesi gerektiğini söyledi,
Şunu söylemeliyimki hayatımda bu kadar özgüveni tam ve karşısındakine güven veren bir doktor daha görmedim
Kesinlikle tavsiye ederim Florya caddesinde Denta Clinica diye bir klinik
Umut şimşek e gittiniz mi ? Fiyat hakkında bilginiz var mı?kendim için eski köprülerimdeki sıkıntılardan sebep Nişantaşında bir doktora gittim fakat sıkıntı yaşadım, Eğer Bu Umut Şimşek iyi ise bende gitmek isterim, yeşilköyde oturuyorum bana yakın olması işime fazlasıyla yarar, malum çocukla gidip gelmek sıkıntı oluyor, lütfen iletişim bilgileri varsa paylaşırmısınız.
Umut bey oldukça pahalı. Üstelik üstün körü muane edip benim için çocuk oyıncağı diyecek kadar küstah. Kemiğim erimiş ben yaparım bişi olma kemik tozuna gerek yok dedi. Dünya para masraf çıkardı. Adapazarında dünyalar iyisi bir doktora gittik. Mehmet Elbirlik. Adam ben bunu yaparım ama ilerde sıkıntı çıkarır kemik yok burda dedi. Önce kemik yapılacak sonra devam edeceğiz ömür boyu kullanacaksın dedi. Umut bey popüleritesini haketmiyor bence.Eğer Avrupa yakasında oturuyorsanız Florya da Uzm.Dr Umut Şimşek tavsiye ederim, arkadaşımın Almanya da yaşıyan kayınbabasına 16 implantı aynı gğn yapmış bir doktor,gecen hafta annemi götürdük 7 tane implant yapılması gerektiğini söylediğinde biz 7 implant yüzünü şişirir endişemizi dile getirdiğimizde merak edilmemesi gerektiğini söyledi,
Şunu söylemeliyimki hayatımda bu kadar özgüveni tam ve karşısındakine güven veren bir doktor daha görmedim
Kesinlikle tavsiye ederim Florya caddesinde Denta Clinica diye bir klinik