Sivilceli Ciltler en iyi gül suyu hangisidir

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ozly91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
329
0
33
kızlar gül suyu kullanmaya başlıcam sivilceler daha dorusu izleri için. hangi markaları denediniz iyi geldi hngisine güveneceğimi bilemedm ya daha kötü olursa yüzüm. sizce hangisi :44:

gerçek gülsuyu bulmak zor ama rosense nin ürünlerini beğeniyorum ben

ben rosense marka kullandım
ve memnunumdaa
onun haricinde baska marka denemedim bilemiyorum

gerçek gülsuyu bulmak zor ama rosense nin ürünlerini beğeniyorum ben

teşekkür ederim :) daha önce hiç gülsuyu fln ilgimi çekmemşti nerde bulabilirm acaba. kozmetk ürn satan yerlerde mi

Son düzenleme:
teşekkür ederim :) daha önce hiç gülsuyu fln ilgimi çekmemşti nerde bulabilirm acaba. kozmetk ürn satan yerlerde mi

Rica ederim :) evet canım eczanelerden de bulabilirsin.

Son düzenleme:
ben rosense kullanıyorum ve memnunum, geçen sene yüzümde tek bir sivilve bile yoktu. bu sene çıktı bayağı ama onların da stretten kaynaklandığını düşünüyorum

Aktarda doğal gülsuyu bulunur
Beyaz oluyo diye biliyorum rengini de
Ayrıca sivilce izlerin geçerse haber etmeyi unutma burdan bizleri

Aktarda doğal gülsuyu bulunur
Beyaz oluyo diye biliyorum rengini de
Ayrıca sivilce izlerin geçerse haber etmeyi unutma burdan bizleri

geçerse konu bile açıcam yaa haber veririm tabiki. sivlce geçer iz kalır. izler geçsin yeter

rosense kullandım memnundum gerçekten özellikle buzdolabında bekletip soğuk soğuk kullanıyordum

Ben Isparta'dan yani yerinden almıştım markası gülsarayı idi. faydasını gördüm.Ama birçok yerde de satılıyor bu marka :)

teşekkürler yorumlarnız için. şuan kahveli birşey deniyorum sivilcelerm geçnce gül suyuna başlıcam :)

Merhaba biz Isparta'da gül ürünleri satıyoruz. Dolayısıyla gül ürünleri hakkında çok ciddi bir birikimim var.

Cilt temizliği için kullanılacak olan gül suyu mutlaka %100 doğal yani 'yağ altı' gül suyu olmalıdır. Sentetik olanları alkolsuz kolonya gibi düşünebilirsiniz. Cilt temizliğinde kullanılmazlar. Sentetik gül suyu sadece gül esansı içerir. Doğal gül suyu, yapısı gereği ekşimsi-acımsı kokar. İkisini kıyasladığınızda kokusundan ayırt edebilirsiniz.

Gül suyunun güvenilir ve etkili olması markalı olmasına bağlı değildir. Çünkü hepsi de aynı yöntemle üretilir. Marka sadece satışını hızlandırır.

DOĞAL gül suyuyla temizlenen cilt, kısa sürede olumlu tepkiler vermeye başlar. Cildiniz daha gergin görünür, sivilce ve siyah noktaların oluşması önlenir, göz altı morlukları ve kırışıklıklar azalır.

Bir miktar pamuğa 8-10 damla DOĞAL GÜL SUYU damlatın. Yüzünüzü ve boynunuzu gül sulu pamukla iyice silin. Cildinizden çıkan kire inanamayacaksınız.

Eğer yağlı bir cildiniz varsa GÜL ÖZLÜ LOSYON, cildiniz yağlı ama kuruysa SOFT GÜL KREMİ, cildiniz kuruysa KLASİK GÜL KREMİ kullanmalısınız.

Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım. Ayrıca gül ürünleri satın almak isterseniz lütfen bana özelden mesaj atın ki forumu meşgul etmeyelim.

Google'dan GÜLHANE ISPARTA diye arattığınızda Facebook adresimize ulaşabilirsiniz.

Hacı şakir aldım ve kullanıyorum. Rosensde kulaandım ama reklam parası vermek istemediğimduem hacı şakir gül suyun 2,50tl ödedim kokusu çok gûzel cildimede iyi geldi memnunum

hiç kullanan yok mu yaa

bana gülsuyu fazla etki yapmıyor ama genedee kimyasal olmadığı için onu kullanıyorum tonik olarak başka bir tonik deneyebilrim sonra belki ama gülsuyu olarak kesnilikle rosense tartışmasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…