• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Gerilim Filmi

aysellk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
165
0
96
Muğla
Benim için korku yerine daha çok gerilim filmleri cezbedici. Çünkü gerçekten korkutuyor :100:
İSKELET ANAHTAR
bu zamana kadar izlediğim gerilim filmlerinin enlerinden diyebilirim..Kimilerine göre fena sayılmasada (ki genelde erkeklerin fikri,onlara daha ürkütücü sahneler gerek) bence seyredilesi güzel bir yapım..
Ve birkaçtane film önerisi:(film sitelerinden konularına göz atabilirsiniz)

Stay / Gitme (biraz karışıyor ama güzel bir film)
1408 (John cusack bu adamı seviyorum ya :69:ama biraz tırstım filmden)
hasat zamanı (hilary swank oynuyor fena değildi)
Next ve Hayalet sürücü(nicholas cage filmi )
istila (nicole kidman)
son durak serileri

Önerdiğiniz ve sizi etkileyen gerilim filmlerini paylaşırsanız sevinirim...a.s.

Son düzenleme:
Ben de gerilim filmlerini korku filmlerine tercih ederim, öyle cart curt önüne geleni kessin öldürsün öyle korkutan filmleri sevmem.

The jacket, herhalde gerilim kategorisine girer, Türkçe olarak "çıldırış" şeklinde çevrilmiş. 2 kere izledim. Bence muhteşem bir film, Adrien Brody oyunculuğunu konuşturmuş gerçekten, çok çok karizmatik bir oyuncu.

Butterfly Effect 1 ve 2 yi de çok beğendim, onları izlemeyen yoktur sanırım. Zamanda yolculuk konulu filmleri severim. (Geleceğe dönüş serisini 50 kere izlemişimdir:))

Kimlik diye bir film vardı. "The identity" idi yanlış hatırlamıyorsam.

Senin önerdiklerini hiç izlemedim, mutlaka bakıcam, öneriler için saol...

Söylediğin tüm filmleri izledim canım..Dediğin gibi aralarında geleceğe dönüş en eski olmasına rağmen gerçekten içlerinde en güzel filmyerimseniben
kelebek etkisininde ilki daha güzeldi bence

kimlikte güzel yalnız çıldırış sanırım psikolojik gerilim..Baya kafa yoruyo sırnaşık şeypsikolojim yorulmuştu onu seyrederken

nichole kıdman ın onlar çok beğendim
iskelet anahtar bence de çok iyi bir filmdi
kimlik,kelebek etkisi 1 de öyle
testere 1 çok güzeldi sonra ki bölümleri güzel değildi bence
ama çok etkisinde kaldığım ve de çok beğendiğim film jodie foster ın panik odasıdır.bence muhteşem bir film.izlemediyseniz mutlaka derim ben:))

nichole kıdman ın onlar çok beğendim
iskelet anahtar bence de çok iyi bir filmdi
kimlik,kelebek etkisi 1 de öyle
testere 1 çok güzeldi sonra ki bölümleri güzel değildi bence
ama çok etkisinde kaldığım ve de çok beğendiğim film jodie foster ın panik odasıdır.bence muhteşem bir film.izlemediyseniz mutlaka derim ben:))

panik odasıda gerçekten güzel bi filmdi katılıyorum..
Ve ayrıca bişeye dikkat etmek lazım olduğunu anladım :1shok:bir film yorum sitesinden araştırıp öyle izliyorum filmleri erkekler ve bayanların ayrı yorum yapması lazım :1no2:kesinlikle çoğu zaman hiç uyuşmuyor
geçen harika yorumlar alan bi filmi izledim:1ninca:bol vurdulu kırdılı tabancalar tüfekler sırnaşık şey nereye düştüm ya ben diyorum kendi kendime ..dikkat arkadaşlar bu yüzden

Ben de hiç vurdulu kırdılı tabancalı filmleri sevmiyorum,onlarda tempo yavaşlamıyo, sıkılmıyorsun ama benim istediğim sağlam bir senaryo...Psikolojik gerilim türü tam bana göre...

Erkeklerin film konusundaki zevkleri bayanlardan çok farklı oluyor bazen buna katılıyorum...

evet mesela Nicole kidman ın istila filmine iyi yorumlar gelmemiş hemen aldım tabisırnaşık şey bence çok güzeldi aynı şekilde iskelet anahtarada hiç korkunç değildi demişlerr :1shok: benim arşivimde en iyiler listesinde

bence saw serisi güzel genelde ilki güzel diğerleri iyi değil diye yorumlar var ama ben beğendim diğerlerini de shutterı izledim en son gerçi o korku gerilim değil ama çok etkileyiciydi. aButterfly effect de çok güzeldi ayrıca requiem for a dream drama aslında ama geriyo da :)

arkadaşlar wolf creek 'i (kurt kapanı) izlemediyseniz öneririm gerilim filmi sevenler için.

aklıma ilk gelenler...

kimlik / identity
diğerleri / the others
1408
ve hitchcock filmleri... :smiley-cool:

the others (diğerleri) eski bi film ama çok başarılı.

Oyuncular
Nicole Kidman, Fionnula Flanagan, Alakina Mann, James Bentley, Eric Sykes, Christopher Eccleston, Elaine Cassidy, Renée Asherson, Gordon Reid..

Konusu:
2. Dünya Savaşı'nın son günlerinde, tenha Jersey Adası'nda bir genç kadın kocasının cepheden dönüşünü beklemektedir. Grace iki çocuğunu Viktorya tarzı büyük ve güzel evinde büyütmekte ve sadece orada güvende olabileceklerine inanmaktadır.

Fakat artık güvende değildirler...

Açıklanamaz şekilde ortadan kaybolan hizmetçilerinin yerine gelen üçlüyle beraber şaşırtıcı olaylar başlar. Grace'in kızı, evin her odasını gezen belirsiz varlıklar gördüğünü ve onlarla konuştuğunu iddia etmektedir. Başlangıçta Grace, kızın sözlerine inanmamakta dirense de, çok geçmeden bu davetsiz misafirlerin varlığını kendisi de hissedecektir.

Grace, onların kim olduğunu ve ailesinden ne istediklerini öğrenebilmek için herşeyden vazgeçmeli ve doğaüstü inançların ortasında kendi cevaplarını bulmalıdır...

HANNİBAL (KUZULARIN SESSİZLİĞİ):1shok:
ANTHONY HOPKİNS
JODİE FOSTER

ANESTEZİ (AWAKE)
JESSİKA ALBA

BU 2 FİLMİ İZLERKEN NEFESİM KESİLMİŞTİ SANKİ HEYECANDAN.
BİRDE GÖZ FİLMİ FENA DEĞİL BENCE

Tepenin gözleri vahşet dolu ama muhteşem
testere seriside mantıkla yoğrulmuş süper bir film
anesteziyi izlemedim ama güzel olduğunu duydum en kısa sürede izleyeceğim

bende gerilim filmi hastasıyım ama şuaralar hamilelik dolayısıyle hasret kaldım izleyemiyorum.benim izlediğim ve tavsiye edeceğim filmler şunlar:
constantine(yeni bir film değil ama izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim filmden sonra baya bi sarsılmıştım)
de javu(çok dikkatli izlemeniz gereken bir film.hiçbir sahnesini kaçırmayın)
ölümcül deney(resident evil 1-2-3)
kesinlikle izlemediyseniz I'm legend izleyin çok kasık bir filmdi.
30 gün 30 gece(muhteşem bir film şiddetle tavsiye ediyorum gerilmekten koltukta oturamadım)
300 spartalı da çok iyi bir film bence(ki savaş filmlerini hiç sevmem normalde)
1408 muazzam bir filmdi.
aslında okadar çok film izliyoruzki ama aklında kalmıyo insanın.bu yazdıklarımı mutlaka izleyin çok beğeniceksiniz garanti veriyorum.

kanlı filmleri hiç sevmem ben de...ama kahramanlık filmlerine (cesur yürek, truva, 300 spartalı , apocalipto v.b)bayılırım..bir de gerilim filmlerini çok severim...okadar çok film izledim ki...ama bence yüzyılın gerilim filmleri the others ile 6.his..belki gerilim sınıfına girmez 6.his ama beni çok derinden etkilemişti...çok iyi filmler var ama valla aklıma sadece son zamanlarda izlediklerimin iyileri geliyor.. ne bileyim number 23, 88 minutes, anesthesia...

bu filmlerin çoğunu ben de izledim, bence de bir filmde en önemli şey kurgu. bu anlamda "olağan şüpheliler" bir fenomen bence, muhakkak ama muhakkak izlemelisiniz.
Sonra "küre", "the departed" -köstebek izlenesi filmler... aklıma geldikçe yine yazarım...

Back
X