en iyi gaz ilacı,

En iyi gaz ilacı hangisi anneler?

• Ankete Katılan
    18
Teşekkür ederim kızlar nurse harveys kullanıyorum bnde ilk üç gün harika etki gösterdi bebeğim rahat uyudu ucgunden sonra kabiz oldu ve akşam sekizden on bire kadar ağlıyor suruptan olabilir mi bide etkisini kaybetmiş olabilir mi yani vücudu bağışıklık mi kazandı acaba ne yapacağımı şaşırdım

sanmıyorum canım ya nurse harveys kabız yapmaz kolik zaten belli saatlerde tutar yani demekki senin miniğin saatleri 8-11 arası benimki de hep 5-8 arası ağlardı kuzum, birde anne sütü alıyorsa 7 güne kadar kaka yapmaması normal kabul ediliyor , istersen nurse harveysi bırak relactaz damla dene o da çok iyidir
ayrıca yediğin her yemeğe kimyon at ve rezene ile kimyonu demle iç hergün senden bebeğe geçer rahatlatır kuzunu

Kizlar bnmde bebegim 26gunluk gaz problemimiz var minicik karni gurul gurul ne ypcagmi sasirdim artık once zinco kullandim baslarda iyi geldi sonra babs surup kullandim oda banamisin demedi suan infacol kullaniyorum biraz etki ediyor tam bir çözüm bulamadım suan sabah 5 ve bn 26 gundur uyku uyumadim bu gaz yuzunden

Ben de neredeyse tüm gaz damlalarını kullandım ama etkisi ya hiç olmadı ya bi kaç güne azaldı , 3 ay bitene kadar oğlumla çok çektik , sonra kendiliğinden bitti gaz sorunu, yerini kabızlık sorununa bıraktı , sonra o da geçti , geçiyor ve yenisi ekleniyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…