Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kuru iklime sahip bir bölgede bulunuyorum. Ve tenim çok ince olduğundan çok Kolat kuruyup çatlıyor. İyi bir krem tavsiyesi alabilir miyim el ve yüz için.
Merhaba;
el kremleri bana hiç olumu etki etmedi hep çok kururdu ellerim bu seneye kadar
Bu sene zeytinyagı sürdüm aklıma geldikçe,
Limon ara ara sürdüm elime yıkamadım...
arada türk kahvesi telvesi sürdüm...
ne varsa doğalda var..
Çok fayda görürsünüz insallah..birde sürekli ve planlı yapın...sabırla...
ben artık ne krem ne şampuan hepsini bıraktım,en güzeli doğal olanlar diğerleri kapitalist sistemin oyunu,hem para gidiyor hemde fayda yok..
Zeytinyagını yüzünüze sürün,dudaklarınıza,saç uçlarını duştan sonra çok az sürün...
limonu,elma sirkesini vs gibi birçok şeyin faydasını gördüm ben...
Hem dinimizde de Peygamberimizin(s.a.v)sünneti zeytinyagı ve elma sirkesi
zeytinyagı saçı yaglandırmasın diye elime 2 damla alıp sürtünme ile ısıtıyorum avucumda...
dultan sonra nemli saçının uçlarına sür sadece diblere degil...öylece kalsın....
elma sirkeside herşeye iyi geliyor...hep dogal yöntemelre bakın fayda görürüsünüz...çok markalıda olsa hikaye o kremler,içinde 20 çeşit kimyasal var...
İnşallah faydalı olmuştur paylaştıklarım...
Bol bol dogal maskelere bakın sabırla uygulayın zeytinyagı bal ve elma sirkesi çok önemli..
yüzünüze, saçınıza, vucuduna çok güzelleşeceksiniz... bende yapıyorum
sabırla...
elam sirkesini çamasır makinasında yumusatıcı olarak,bulaşık amkinasında parlatıcı olarak evi silerken kullanın...iksirdir elma sirkesi...
VaselineKızlar kuru iklime sahip bir bölgede bulunuyorum. Ve tenim çok ince olduğundan çok Kolat kuruyup çatlıyor. İyi bir krem tavsiyesi alabilir miyim el ve yüz için.
Bir kozmetikçiden tesadüfen almış olduğum bionnex. Gerçekten çok memnun kaldım.
Bilemiyorum ama kozmetikçilerde vardır herhalde.Her yerde bulunur mu acaba. Sanırım organik bi ürün.