Kontakt Lens en iyi dereceli lens hangisi yardım lütfen

lal_00

sonsuza dek seninle
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
386
3
42
mrb arkadaşlar 5yıldır gözlük kullanıyorum ve artık çok sıkıldım lense geçmek istiyoum gözlerim ela olduğuiçin şeffaf olsun istiyoum göz derecemde 2.0 su bazlı olması açısından en rahat lens hangisi kullanan arkadaşlar yardımcı olursalar çok mutlu olucam siz hangi marka lens kullanıyosunuz

canım ben de johnson &johnson un acuvue oasys ini kullanıyorum yıllardır. çok da memnunum.

Ben, erkek arkadaşım ve 2 çok yakın arkadaşım hepimiz Focus Monthly kullanıyoruz, çok memnunuz.

Bende uzun süredir Acuvue OASYS kullanıyorum. gerçekten çok Güzel bir lens. Bende göz kuruluğu olmasına rağmen çok rahat ediyorum:)

kesinlikle oasys öneririm ben de. tam 12 yıldır lens kullanıp her markayı deneyen biri olarak kuruma ve batma yapmıyor. zaten uzun süre pc başında kalanlar için tasarlanmış.

tşkr ederim rkadaşım

rica ederim :) göz konusu çok sıkıntılı , insan en iyisinin olmasını istiyor. Acuve kullanırsan gerçekten memnun kalırsın. arkadaşın dediği gibi bilgisayr başında 8 - 9 saat kalsan bilsen bile hiç sıkıntı çekmezsin.tek dikkat etmen gereken hijyen. birde lens solüsyonu da önemli. Bn şimdiye kadr renu, all in one, solo care aqua ve biotrue kullandım en memnun kaldığım biotrue.Ama solo care'ın de hakkını yemeyeyim. Simdi synergy die bi marka var birde onu deneyeceğim. onu kullananlar da çok memnun çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…