Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EN İYİ CİLT BEYAZLATMA SABUNU???
- Konu Sahibi Cicekkz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Bu tarz urunleri eczaneden alın. Biodermanin beyaz ambalajda beyazlatma etkili urunleri var.Merhaba arkadaşlar bana cilt beyazlatma sabunu önerir misiniz? İşe yarayan bir sabun gerekiyor. Thalia marka beyazlatma sabun aldm ama yorumları olumsuzmuş boşuna mı aldm şimdi:/
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Hmm bunu düsünmemistim ama ilaç gibi falan mı oluyor onlar ben doğal birseyler istiyorum sabun gibiBu tarz urunleri eczaneden alın. Biodermanin beyaz ambalajda beyazlatma etkili urunleri var.
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Ilaç degil guvenilir eczane markasi. Dermo kozmetik deniyor. Sabunun doğal olduğunu kim soyledi ki size? Sabun olan her sey dogal mi? Sabun bir kere dogal degil. Deterjan sinifinda kopuren bir madde.Hmm bunu düsünmemistim ama ilaç gibi falan mı oluyor onlar ben doğal birseyler istiyorum sabun gibi
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Yani.. evet haklısınız ama illa bisey kullanmam gerekiyor birde şunu fark ettim aslnda. Ben çocukluğumdan beri duşjeli kullanıyorum ilk defa sabun kullandm ve vücuduma peeling etkisi yaptı diyebilirim duşjelinin hiç böyle bir etkisi olmamştı hep en iyi marka duşjelleri kullandm ama hiçbiri sabun kadar iyi değil resmen ölü deriyi attı vucüttanIlaç degil guvenilir eczane markasi. Dermo kozmetik deniyor. Sabunun doğal olduğunu kim soyledi ki size? Sabun olan her sey dogal mi? Sabun bir kere dogal degil. Deterjan sinifinda kopuren bir madde.
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Sabunun direkt boyle bir etkisi olmaz. Bütün nemi aldığı icin kupkuru oldugu icin siz oyle hissetmis olabilirsiniz.Yani.. evet haklısınız ama illa bisey kullanmam gerekiyor birde şunu fark ettim aslnda. Ben çocukluğumdan beri duşjeli kullanıyorum ilk defa sabun kullandm ve vücuduma peeling etkisi yaptı diyebilirim duşjelinin hiç böyle bir etkisi olmamştı hep en iyi marka duşjelleri kullandm ama hiçbiri sabun kadar iyi değil resmen ölü deriyi attı vucüttan
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Bilmiyorum ama temiz hissettim cidden yani derimde de fark var renk eşitsizlikleri vardı ama şuan dengeli. Belki de ilkkez kullandğm için böyle hissettim, bilemedimSabunun direkt boyle bir etkisi olmaz. Bütün nemi aldığı icin kupkuru oldugu icin siz oyle hissetmis olabilirsiniz.
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Genital bolgede mi kullanacaksiniz beyazlatma etkili ürünüBilmiyorum ama temiz hissettim cidden yani derimde de fark var renk eşitsizlikleri vardı ama şuan dengeli. Belki de ilkkez kullandğm için böyle hissettim, bilemedim
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Evet canmGenital bolgede mi kullanacaksiniz beyazlatma etkili ürünü
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Genital bolge icin sabun cok riskliEvet canm