en iyi blender seti

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
29
evet kızlar başıktan da anlaşılacağı gibi en iyi blender setini arıyorum..Kullanıpta memnun olduğunuz veya olmadığınız blender setini söyler misiniz

Philips braun, kenwood hesapli ve iyi markalar ama tabi benim butcem daha yuksek dersen kitchenaid breville, wmf yede bakmani oneririm :)

Philips braun, kenwood hesapli ve iyi markalar ama tabi benim butcem daha yuksek dersen kitchenaid breville, wmf yede bakmani oneririm :)
Philp ütüde iyi ama blenderda şüpheliym çnkü bir marknın her ürnü iyi olack dye bişy yok :) brauna nedense hiç ısınamyorum ya :) beş yıl önce düzleştricisini kullandım açıkçası anartı marka geldi bana çnkü daha düşk btçeye aldğım düzleştirici kat kat iyi çıktı ve ünideyken bütn arkadşlarm markasnı soruyordu :) diğer iki markya internetten bi bakyım

Ablamda philipsin mikser seti var yumurtayi oyle guzel kabartiyoki sasirirsin ona guvenerek tavsiye ettm, braun ise sitede arastirip alan cok kisi var hep goruyorum ondan soyledim :)) bende kenwood stand mikseri var blender parcasida mevcut bana kalirsa en iyisi bu :)) icine hangisi sinerse onu al tatlim

Kenwood kulağa daha bi hoş geliyor sanırım onu seçeceğim

Biz evde braun kullanıyoruz memnunum ama söyle bır durum var braun nun mıkser ucu tek lı cırpıcı bazı markalarının kı cıft baslı kabartmada daha etkılı olabılır dıye düşünüyorum

Klasik setlerden arzum almıştım. Maşallah senelerdir kullanıyorum birşey olmadı.
Annemlere de fakir almıştım sanırım. Onlar da iki senedir kullanıyor birşey çıkmadı

Aynen. Elektronik tamamen şans işi. Sadece teknik servisi erişebilir bir marka seç o bile yeter bence
Beyaz eşyamı bosch alacağım ütüm kazanlı philips ütü masam gazelle elktrikli süpürgeö philips maraton hemen hemn hepsi aklmda alacaklarmın işte böyle blender olsun diğer küçk aletleri ne alsam kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…