Makyaj Ürünleri En iyi bildiğiniz markalar

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

SenGitBenOnlariOyalarim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
14
0
Ablam makyaj malzemeleri istiyordu. Bende yarın büyük bir kozmetik dükkanına gidicem ama bu makyaj markaları hakkında hiçbir bilgim yok. Hangisi iyidir, hangisi kötüdür... Biraz araştırma yaptım ama biri şu marka iyi diyor biri o marka çok kötü diyor. Sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

ALIŞVERİŞ LİSTEMİZ (Aynen ablamın yazdıklarını aktarıyorum) :44:

1- Rimel = Dolgun ve uzun gösterecek, yapışmayacak.
2- Ruj = Kalıcı olacak, mümkünse canlı renkler olmasın (pembe, kırmızı) .
3- Göz Kalemi = Kesinlikle akmayacak.
4- Fondöten = Kapatıcı özelliği olacak, yüzde maske/kalıp gibi oturmayacak (Ablam beyaz tenlidir.)
5- Allık = (Ablamın yüzü yuvarlak ve beyaz tenli, onun için hangi renkleri tercih etmeli?)
6- Far = İçinde her rengi olacak. (Mavi tonları, yeşil tonları, kırmızı tonları...hepsi)

Şimdilik bu kadar. Lütfen bana yardımcı olun kızlar . Ben gidip alsam beğenmezse çok sorun çıkaracak, bu ürünler için en iyisi bildiğiniz markalar hangisi? Eğer sitede benim sorduğum sorulara cevap varsa linkleri benimle paylaşır mısınız?

Son düzenleme:

Canım bir fiyat aralığı vermediğin için yardımcı olamıyorum. Her ürüne bir fiyat bütçesi versen önerilerimi yaparım :)

Fondotende Dior ve Chanel/ Maybelline Affinitone(cok kalıcı bir fondoten degil kapatıcılıgı orta derecede)
Göz kalemi Pastel
Far Inglot , Mac / Flormar
Allık Mac / Flormar
Rimel L'oreal Volumnious ,Max Factor 2000Calorie (hacim veriyor) / Maybelline Falsies ya da sari tombik,Rimmel Sexy Curves,Maybelline defne a lash pembe(uzunluk veriyor)

Son düzenleme:
En güzel rimel şu aralar Benefit They're Real. Maybeline One By One da ondan sonraki tercihin olmalı :)
Fondöten için Jemma Kid Light As Air fondöten favorim ama bulamayabilirsin o yüzden Laura Mercier tinted moisturizer da çok iyidir. (aradığın gibi)
Far olarak kesinlikle Mac
Allık olarak yine Max ya da Rimmel, Flormar da iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…