Sleepy in bezi ve ıslak mendilini doğdukları andan bugüne kadar kullanıyorum hiç pişman olmadım. 2 yaşında olacaklar Haziran da 22 aydır kullanıyorumEn iyi bebek mendili hangisi 2022 yılında... En çok bebek mendili satan markalar... Birçok bebek, mendillerdeki parfümlere veya bileşenlere karşı hassas olabilir, bu nedenle küçük bir mendil paketiyle başlayıp herhangi bir reaksiyona neden olup olmadıklarına bakmak isteyebilirsiniz. Bebeğiniz katı yiyecekler yemeye başladığında muhtemelen mendillerinizi değiştirmek isteyeceksiniz. Yenidoğan kakası, yürümeye başlayan çocuk kakasından çok farklıdır.
Eki Görüntüle 3063225
Hassas cilt, pişik veya egzama ile uğraşıyorsanız, lanolin, gliserin, skualen ve seramidler gibi bir tür nemlendirici bileşen içeren, koku ve parfüm içermeyen hipoalerjenik bir mendil seçmenizi önerir.
Bebek ıslak mendil kategorilerinde en çok satan markaları sıraladık. Siz hangi bebek mendilinden memnun kaldınız?
İlk 6 ay sizin gibi yaptım ikiz bebekle 6 aydan sonra uğraşamadim. Ek gıda ile biraz daha kakalari yoğun olunca. Islak mendili ılık su da yıkayıp , bu iş için minik bir kovamiz var onda yıkayıp siliyorum. Şu gerçekten köprüyor en iyisi bile olsaKesinlikle ıslak mendil değil. Hepsi bir şekilde sabunlu deterjanli vs. Bebek temizleme pamuklara var ılık suyla ıslatıp kapaklı bir kutuya koyuyordum, kurumuyordu hem. Gün içinde kullanıyordum mis gibi
Islak mendil kullanmıyorum ama kullansaydım eğer baby turco yada sleepyEn iyi bebek mendili hangisi 2022 yılında... En çok bebek mendili satan markalar... Birçok bebek, mendillerdeki parfümlere veya bileşenlere karşı hassas olabilir, bu nedenle küçük bir mendil paketiyle başlayıp herhangi bir reaksiyona neden olup olmadıklarına bakmak isteyebilirsiniz. Bebeğiniz katı yiyecekler yemeye başladığında muhtemelen mendillerinizi değiştirmek isteyeceksiniz. Yenidoğan kakası, yürümeye başlayan çocuk kakasından çok farklıdır.
Eki Görüntüle 3063225
Hassas cilt, pişik veya egzama ile uğraşıyorsanız, lanolin, gliserin, skualen ve seramidler gibi bir tür nemlendirici bileşen içeren, koku ve parfüm içermeyen hipoalerjenik bir mendil seçmenizi önerir.
Bebek ıslak mendil kategorilerinde en çok satan markaları sıraladık. Siz hangi bebek mendilinden memnun kaldınız?
Kesinlikle ıslak mendil değil. Hepsi bir şekilde sabunlu deterjanli vs. Bebek temizleme pamuklara var ılık suyla ıslatıp kapaklı bir kutuya koyuyordum, kurumuyordu hem. Gün içinde kullanıyordum mis gibi
Goonun sahibi olduğunu düşünmeye başlıcamGoo.n çokzel lakin temiz değilmis iceriği. O sebeple Baby Turco.
Atomu parçalarken mola verip buraya yazdığınız için teşekkür ederim forum adına.ben işsizim başlıkları vol. 321432
Evet oda güzel olur.Pamuklari suyla ıslatıp kutudan kullandım bakteri üretebilir o sekilde diye vazgeçtim kullanacağım zaman ılık suya batırıp siliyorum hem soğuk da olmuyor
Yaa ben de kullanıyordum ama her seferinde sıcak suyla ıslatmak zor geliyordu çok üşeniyordum. Bu şekilde oluyor mu cidden?. Kabın içine suyunu iyice sıkıp mı koyuyorsunuzKesinlikle ıslak mendil değil. Hepsi bir şekilde sabunlu deterjanli vs. Bebek temizleme pamuklara var ılık suyla ıslatıp kapaklı bir kutuya koyuyordum, kurumuyordu hem. Gün içinde kullanıyordum mis gibi
Az suyla ıslanınca sıkmaya gerek kalmıyor aslında minik kare saklama kaplarina koyuyorum o şekilde ondan kullaniyordumYaa ben de kullanıyordum ama her seferinde sıcak suyla ıslatmak zor geliyordu çok üşeniyordum. Bu şekilde oluyor mu cidden?. Kabın içine suyunu iyice sıkıp mı koyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?