• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık En iyi ateş ölçer marka tavsiyeleriniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ismira_1923

Rüyamda Buluttum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
1.095
1.873
133
Kizlar selam :)

Ateş ölçer almak istiyorum. Piyasada birçok yöntemle (agiz, makat, koltukalti, alin) ateş ölçer cihazi satiliyor. Sizce hangi marka ve model almaliyim? Bu ilk gebeligim. Hangisi daha kullanislidir? Tecrubeli anneler bilgi verirseniz sevinirim 😊🥰

Kizlar selam :)

Ateş ölçer almak istiyorum. Piyasada birçok yöntemle (agiz, makat, koltukalti, alin) ateş ölçer cihazi satiliyor. Sizce hangi marka ve model almaliyim? Bu ilk gebeligim. Hangisi daha kullanislidir? Tecrubeli anneler bilgi verirseniz sevinirim 😊🥰
Canim eczaneye git bi tane koltuk alti dijital al cok kullanisli cokda pahali degil ben 1 sene once 12.50 tl almstm hala kullaniyruz ve hemen hemen hastanede olctukleri ile ayni sonucu veriyor bi tanede emzik seklinde olani vardi dijital esim once onu alms bebek emerken atesini olcuyor ay ne dandirik biseydir arkadas geri iade ettm bu soyledigimi aldm

En sağlıklısı digital koltuk altı ölçer.. ben chicco almıştım civilden hala kullanırım 3. Senemiz şükür yanıltmadı bizi.. çocuklar bazen huysuz oluyor koltuk altı ölçümü yapmak zor oluyor kulaktan ya da alından uzaktanölçer cihazlar var ama aldık çok hassas onlar iade ettik memnun kalmadık koltuk altı ölçüme devam :)

Back