• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi argan kozmetik ürünü Nashi Argan mı ?

Merve Capoglu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
8
1
3
37
Ben ufak çaplı bir araştırma yaptım arkadaşlar sizinde tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Nashi argan ürünü kullanan varsa aranızda en azından diğer ürünlerle kıyaslayalım. Çünkü fiyatı diğerlerine göre daha pahalı ve sebebini gerçekten argan çekirdeklerinin yağı dışında başka bir şey kullanmadıkları için olduğunu her fırsatta açıklıyorlar.

En son şu yazıyı okudum. ...

Aslında pek inandırıcı gelmedi. Argan yağından saç köpüğü yapılması. Beni biraz aydınlatır mısınız.?

Son düzenleyen: Moderatör:
fenolik uçucu yağlar ve yağ esterleri genel olarak tüm kozmetik ürünlerinin yapı taşıdır kimyasal olarak bir mantıksızlık yok :)

Argan yağı ile köpüğün hiçbir alakası yok. Ki nashi argan ve down under da soracak olursan ikiside fox tvde dizi sponsor reklamlaryla ünlenmiş olması ne denli doğal olduklarını gösteriyor. Şahsen kullandim memnun kalmadim.

Birçok ürün kullandım, en iyisi kuaförümün önerdiği kitoko argan yağıydı. Kullandığınızda sizde anlayacaksınız ben onu öneririm kesinlikle verdiğiniz paraya pişman olmazsınız

Birçok ürün kullandım, en iyisi kuaförümün önerdiği kitoko argan yağıydı. Kullandığınızda sizde anlayacaksınız ben onu öneririm kesinlikle verdiğiniz paraya pişman olmazsınız
Haklısınız katılıyorum, siz de argan bakımdan önce katkısız keratin bakım yapın sonra üzerine argan serum geçin bakalım saçınızı tanıyabilecekmisiniz.

Back