Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Microfiber bez ve inox temizleyici spray dışında temizlik görünmüyor.Bende 1 ay önce aldım arçelik ten genel olarak memnunum ama tek şikayetim ocakta ve davlumbaz da çok leke belli oluyor özellikle ocakta bi yemek tassin hemen lekesi kalıyor kullanan arkadaş larda varsa neyle temizliyorlarsa yardimci olsunlar birde ocak çok çabuk çiziliyor
canım aşağıda linkini eklediğim konuya bakabilirsen orada döküm kısımların temizliği için çözüm bulduk son sayfasında kendi ocağımın temizlendikten sonraki görüntüleri de var belki yardımcı olurÖncelikle kesinlikle set alma ürünü tek tek araştır derim eşim elektronik delisidir. Fiyat performans çom araştırdık
Davlumbazı alman markası sadece davlumbaz üreten bir firmadan aldık çok sessi hatta resmen sessiz sadece4 ve 5 ayarında sesi duyuyluyoe onu da açmıyorum zaten.
Fırınım da finlüx vestelin finlandiyaya ürettiği isim. O kadar memnunum ki anlatamam.
Ocağım samsung ama memnun değilim kısık syarı büle yüksek ateş gibi ve o çelik döküm demirler temizlenmiyor.
canım bence hangi marka olursa olsun temizliği kolay olanları seçmeye çalış ankastrelerin görüntüleri çok güzel ama temizliği canından bezdiriyor insanı kesinlikle siyah cam üstü döküm ızgaralı alma camı temizlemesi ayrı dökümü temizlemesi ayrı dert, fırında da rezistansları gözükmeyen bir model seç derim, bu arada benimkiler franke fonksiyon olarak memnunum ama temizliği çilekızlar kullandığınız ve memnun kaldığınız ankastre setleri yazar mısınız özellikle fırını
konu sahibi tam zamanında bir konu açtın çünkü bende araştırıyorum :) TomrisHatun un dediği Kügerr markasını araştırdım birazcık genel olarak herkes memnun. Çok sessiz ve emiş gücünün çok iyi olduğundan bahsetmişler hep. Ama fırın konusunda bende kararsızım. Daha doğrusu iyi fırın nasıl olur onu dahi bilmiyorum nelere bakmak lazım hangi özellikler olmalı banada yardımcı olursanız sevinirim :)kızlar kullandığınız ve memnun kaldığınız ankastre setleri yazar mısınız özellikle fırını
bende frankeyi çok duydum memnun değilim diyen duymadım.fırını nasıl güzel pişiriyor mucanım bence hangi marka olursa olsun temizliği kolay olanları seçmeye çalış ankastrelerin görüntüleri çok güzel ama temizliği canından bezdiriyor insanı kesinlikle siyah cam üstü döküm ızgaralı alma camı temizlemesi ayrı dökümü temizlemesi ayrı dert, fırında da rezistansları gözükmeyen bir model seç derim, bu arada benimkiler franke fonksiyon olarak memnunum ama temizliği çile
umarım memnun olacağımiz secimler yaparız ben termikel duydum bide arkadaşım 3 yıldır kullanıyormuş hiç sıkıntı yok dedi türk maliymiskonu sahibi tam zamanında bir konu açtın çünkü bende araştırıyorum :) TomrisHatun un dediği Kügerr markasını araştırdım birazcık genel olarak herkes memnun. Çok sessiz ve emiş gücünün çok iyi olduğundan bahsetmişler hep. Ama fırın konusunda bende kararsızım. Daha doğrusu iyi fırın nasıl olur onu dahi bilmiyorum nelere bakmak lazım hangi özellikler olmalı banada yardımcı olursanız sevinirim :)
bende duydum bu markayı etrafimda kullananlar var setinden memnun.Hatta siyahbenm ki termikel beyaz cam set gayet memnunum fırını da güzel pişiriyor bir sıkıntı yaşamadım davlumbazı bilmiyorum daha taktırmadım
5 ay oldu kullanmaya başlayalı canım ben açıkçası kirlenmesin diye fazla kullanmıyorumo yüzden detaylı yorum yapamıcam ama ısısı yüksek mesela keki 170 de pişiririz ya bunu 150 de pişirince 170 gibi yapıyobende frankeyi çok duydum memnun değilim diyen duymadım.fırını nasıl güzel pişiriyor mu
yok artık canım ya :))ben alırsam kullanırım haftada iki kez en az5 ay oldu kullanmaya başlayalı canım ben açıkçası kirlenmesin diye fazla kullanmıyorumo yüzden detaylı yorum yapamıcam ama ısısı yüksek mesela keki 170 de pişiririz ya bunu 150 de pişirince 170 gibi yapıyo
benim ocak fırın gibi şeylerde temizlik takıntım var o rezistanslarda falan leke olunca hoşlanmıyorum o yüzden sürekli fırın torbası falan kullanırım, tabi benim için önemli olduğundan dikkat edilmesi gereken kısımları ona göre yazdım canım kullanıcak olan sensin gönlüne göre en güzeli olsun canımyok artık canım ya :))ben alırsam kullanırım haftada iki kez en az
teşekkür ederim canım bilgiler için debenim ocak fırın gibi şeylerde temizlik takıntım var o rezistanslarda falan leke olunca hoşlanmıyorum o yüzden sürekli fırın torbası falan kullanırım, tabi benim için önemli olduğundan dikkat edilmesi gereken kısımları ona göre yazdım canım kullanıcak olan sensin gönlüne göre en güzeli olsun canım
canım benim siemens beyaz ankastre seti ve memnunum fırınımda kodunu bilmiyorum ama şöyle bir özelligi var camı cıkıyor ve elde yıkayabiliyorum birde kendi kendi temizlime sistemi var oda çok kullanışlı tavsiye ederim...kızlar kullandığınız ve memnun kaldığınız ankastre setleri yazar mısınız özellikle fırını
kızlar kullandığınız ve memnun kaldığınız ankastre setleri yazar mısınız özellikle fırını