• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Ağda Isıtıcısı Hangisi?

kahvefincanxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
400
10
98
Slm Arkadaşlar, ağda ısıtıcısı almayı düşünüyorum, bayağı araştırdım ama yeterli bilgiye ulaşamadım..boshayallersmile.

Kısa sürede ısıtan, memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz ısıtıcı var mı? Bir de konserve mi kartuş mu alayım? yardımcı olursanız memnun oluruma.s.

canım kartuş sir ağda bacak ve koltuk altı için kullnılıyor konserve ağda ise bikini bölgesi ve yüz için ben ilk kartui aldım kartuşla bikini bölgemide alayım dedim çok zor oluyor sonra birde depilisisma cezve set aldım şuan çok memnunum çok praktik en iyi markaya gelince elbette depilissima marketlerde vivet sesu gibi ürünleri görürsün sakın bulaşma beş para etmez nerden bulacağına gelince bakimli ol mak . co mdiye bir site var ordan bulabilirsin fiyatlarıda oldukça uygun.

canım kartuş sir ağda bacak ve koltuk altı için kullnılıyor konserve ağda ise bikini bölgesi ve yüz için ben ilk kartui aldım kartuşla bikini bölgemide alayım dedim çok zor oluyor sonra birde depilisisma cezve set aldım şuan çok memnunum çok praktik en iyi markaya gelince elbette depilissima marketlerde vivet sesu gibi ürünleri görürsün sakın bulaşma beş para etmez nerden bulacağına gelince bakimli ol mak . co mdiye bir site var ordan bulabilirsin fiyatlarıda oldukça uygun.

tşk ederim cevabın içina.s. peki neden cezveyi tercih ettin?

bişey değil canım bikini bölgesi için kartuş ağda olmuyor zaten ağdacıya yada güzellik salonuna gittiysen onlarda ya konserve sistem yada tablet kalıp ağda kullanır arasındaki fark nedir arasındaki fark konserve sir ağda makinenin içine koyulur 25 daikada kıvamına gelir spatula ile sürersin üzerine ağda bezini yapıştırırsın kılların çıkış yönünün tersine çekersin tablet kalıp ağdalarda ise yani cezve sisteminde cezvenin içine bir miktar ağda atarsın oada 25-30 dk erir spatula ile sürersin 4-5 sn içinde kurur elle çekersin ağdayı bu bana daha pratik geliyor bezle çekmekten sen dediğim siteyi inceledin mi?

bakıyorum canım, ama cezve olayını yapabileceğimi sanmıyorum sanırım kartuş olan benim için en uygun zaten sadece bacaklarım için kullanacam...

Ben vivolun standlı kartuş ağda ısıtıcısını aldım çok da memnun kaldım. Her marka kartuşu ısıtabilirsiniz standart çünkü. Standlı olduğu için kablo derdi yok. Başka ısıtıcı denemedim. Ağda olarak da depiilissimanın pudralı kremlisini ve naturel olanını aldım.

kızlar ben de burdaki yorumlara bakarak gittigidiyor.com dan vivol ağda ısıtıcısı aldım.http://...............................gda-kartus-isitici-makine-gostergeli-81823717 denedim ve çok memnum kaldım. ağdayı yapmadan yarım saat önce fişe takıyorsunuz. sonra tam kıvamında oluyor. ve kullanımı çok rahat oluyor. çok tereddüt etmiştim ama artık tavsiye edebilirim :) ağdayı kısa sürede halletmek gibisi yoktur herhalde

kızlar ben de burdaki yorumlara bakarak gittigidiyor.com dan vivol ağda ısıtıcısı aldım.http://...............................gda-kartus-isitici-makine-gostergeli-81823717 denedim ve çok memnum kaldım. ağdayı yapmadan yarım saat önce fişe takıyorsunuz. sonra tam kıvamında oluyor. ve kullanımı çok rahat oluyor. çok tereddüt etmiştim ama artık tavsiye edebilirim :) ağdayı kısa sürede halletmek gibisi yoktur herhalde

ewet bendede var aynısı süper oluyor kullanımıda yanı
siz genital bölgenizdede mi kullanıyosunuz ben denemedim ama

Back