En iyi 10 meslek!

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
66
683
En iyi 10 meslek!

ABD'de en iyi meslek bilgisayar programcılığı.

Money dergisinin araştırmasında sıralama, ücret, kariyer olanakları, stres, esneklik ve yaratıcılık potansiyeline göre oluştu.

Liste sırasıyla şöyle:

1- Bilgisayar programcısı.

2- Üniversite hocası.

3- Finansal danışman.

4- İnsan kaynakları uzmanı.

5- Doktor asistanı.

6- Pazar analisti.

7- Bilişim analisti.

8- Emlak eksperi.

9- Eczacı.

10- Psikolog.

bence Türkiye deki en iyi meslek milletvekilliği bir koy alabildiğin kadar al ömür boyuda devlet arkanda !!!!

bence en iyi meslek insanın yaparken zevk aldığı,sabah kalktığında işe gitmek için can attığı meslek.. yani ne biliyim trilyoner olsam en iyi meslek hiç biri derdim :):) otur evde işin ne oohhhh!...

kuşum sana katılıyorum.bence hangi meslekten zevk alıyosunuz onu yapın.sevdiğin meslek senin için en gözde meslek olmalıdır.

cok begendim oglumun ideali birinci secilen seneye universite sınavına katılacak belkide amerikadaki bir universiteden burs alırsa oraya gidip okuyacak hayırlısı artık sevgiler

bende grafikerim çok zewkli bir iş ama çok yorucuuuuu sabahlara kadar bilgisayar başında tasarım yapmak bütün zamanını alıyor eşim işimden kıskanmaya başladı beni:)

kizlar benim bir sorum var.
doktor asistani ve eczaci asistani turkiyede aylik ne kadar aliyor?
bana yardimci olabilirseniz sevinirim.

Benim çalıştığım şirket de emlak eksperleri var..gerçekten rahat ve güzel meslek..ama patronlar ve şirketin konumu da önemli ....bir kaç yılda gözde mesleklerden biri haline gelecek çünkü 2010 dan itibaren değerleme işi sadece lisanslı eksperler tarafından yapılabilecek.eksper olabilmek içinde 4 yıllık fakulte mezunu olmak spk sınavında başarılı olmak ve 3 yıl bu alanda çalışmak gerekiyor (benim bildiklerim bnlar) tavsiye ediyorum arkadaşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…