en ilginç itiraf :))

rapunzell_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
3.406
2
42
İtiraf.com - Haldun Anlatıyor .

Arkadaşlık teklif ettiğim bayan, nihayet teklifimi kabûl etmişti. Taksim ! de buluşmak üzere randevulaştık. Gelgelelim, yaz günü! Kavunu-inciri fazla kaçırmışım(üzerinize âfiyet), mâlûm! Deniz otobüsüne kendimi zor attım, yol boyu tuvaletten çıkamadım! .

Taksim! e vardım, baktım daha gelmemiş! Barsaklarım da kanalizasyon şebekesi gibi! .Tam etrafta tuvalete benzer bir yer aranıyordum ki,*kız arkadaşım*çıkageldi! . Bu arada biraz kaçırdım! . İstiklâl'de gezelim! dedi, peki dedim, biraz daha kaçırdım! Gezerken biraz daha, biraz daha der ken, altım enikonu doldu! Bir mağazanın önünden geçerken, ya, buraya kadar gelmişken bir pantolon alayım kendime! diye içeri daldım.

Bedenime göre bir pantolon istedim. Tezgâhtar denememi önerdi ama, dener miyim hiç! . !
Lûtfen paketleyin! deyip aceleyle paket bankosundan pantolonu alıp çıktım. Hâtuna ! çok acıktım ben! dedim, ilk cafeye girdik! !

Sen otur, ben şu pantolonu deneyeyim! diyerek âcilen tuvalete koştum. Hemen pantolonla donu çıkarıp havalandırma penceresinden attım, barsakları da iyice boşalttım! Oh be! Rahatlamıştım! Poşeti açtım. Aaa! . O da ne! .

Bu bir kazak! . Eyvah, boku yedik! . Son bir ümitle pencereye saldırdım, elimle arandım, attıklarım yok! . Eyvah ki eyvah! . Yandık, rezil olacağım kıza! Dakikalar geçiyor, çıkamam dışarı! . Bu arada millet kapıda kuyruk tutmuş. Homurdanmalar, küfürler, bağırış, çağırış! Ben çıkamıyorum! .

Kapıyı tekmeliyorlar! Cafe sahibi polisi aramış, ! tuvalette eroin içiyorlar! diye! .Polis geldi, kapıyı itfayeci baltasıyla kırıp beni zorla dışarı çıkardılar! Son hamle, kazakla önümü kapatabildim. Ama kıçım açıkta kalmıştı !
Haldun.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol:sırnaşık şey kız çok komik ya kız çaktırmadan kaçmıştır herhalde ordan ben bu adamı tanımıyorum tavırlarında :roflol:

benim itirafım,hala hatırıma gelince beni utandıran bir olaydır......:eek:

çalıştığım yerde erken regl olmuşum o gün,ayağımda etek var ki,normalde yazda olsa mutlaka pantalon giyerim...neyse bir arkadaşımda pet varmış verdi,takdım...
bende tekstil firmasındayım ve o günde baskım var...aşağıda erkeklerin olduğu zemine indim boyaları hazırlayıp,numuneyi aldım yukarıya çıktım...bu aradada ağrıdan ayakta duramıyorum,dinlendikten sonra tuvalete girdim...
aman allahım oda ne,çamaşırımda pet yok! :1shok:
bütün atölyeyi aradım hatta hepimiz genelde bayan olduğumuz için,en sonunda yüksek sesle kendi aramızda anons bile yaptık...yok yok yok
katlara baktım,çaycımıza temizlikçimize sordum ama yer yarıldı içine girdi sanki pet...:1shok:

büyük olasılıkla aşağıda bir yerde düşürmüş olmam gerekki bulamadım bir türlü...tabii erkek arkadaşlarımada soramayacağım için tüm gün milletin bana bakıp gülmesi ve benimde kahrolmamla geçti...sonra epey bi süre şirketteki tüm erkeklerin güvenlikde dahil yüzlerine bakamadım...acaba bumu buldu yoksa omu diye...

ogün bu gündür kanatlı pet kullanır pantalonda olsa ayağımda, iki çamaşırı üst üste giyerim...:jeyyar:

İtiraf.com - Haldun Anlatıyor .

Arkadaşlık teklif ettiğim bayan, nihayet teklifimi kabûl etmişti. Taksim ! de buluşmak üzere randevulaştık. Gelgelelim, yaz günü! Kavunu-inciri fazla kaçırmışım(üzerinize âfiyet), mâlûm! Deniz otobüsüne kendimi zor attım, yol boyu tuvaletten çıkamadım! .

Taksim! e vardım, baktım daha gelmemiş! Barsaklarım da kanalizasyon şebekesi gibi! .Tam etrafta tuvalete benzer bir yer aranıyordum ki,*kız arkadaşım*çıkageldi! . Bu arada biraz kaçırdım! . İstiklâl'de gezelim! dedi, peki dedim, biraz daha kaçırdım! Gezerken biraz daha, biraz daha der ken, altım enikonu doldu! Bir mağazanın önünden geçerken, ya, buraya kadar gelmişken bir pantolon alayım kendime! diye içeri daldım.

Bedenime göre bir pantolon istedim. Tezgâhtar denememi önerdi ama, dener miyim hiç! . !
Lûtfen paketleyin! deyip aceleyle paket bankosundan pantolonu alıp çıktım. Hâtuna ! çok acıktım ben! dedim, ilk cafeye girdik! !

Sen otur, ben şu pantolonu deneyeyim! diyerek âcilen tuvalete koştum. Hemen pantolonla donu çıkarıp havalandırma penceresinden attım, barsakları da iyice boşalttım! Oh be! Rahatlamıştım! Poşeti açtım. Aaa! . O da ne! .

Bu bir kazak! . Eyvah, boku yedik! . Son bir ümitle pencereye saldırdım, elimle arandım, attıklarım yok! . Eyvah ki eyvah! . Yandık, rezil olacağım kıza! Dakikalar geçiyor, çıkamam dışarı! . Bu arada millet kapıda kuyruk tutmuş. Homurdanmalar, küfürler, bağırış, çağırış! Ben çıkamıyorum! .

Kapıyı tekmeliyorlar! Cafe sahibi polisi aramış, ! tuvalette eroin içiyorlar! diye! .Polis geldi, kapıyı itfayeci baltasıyla kırıp beni zorla dışarı çıkardılar! Son hamle, kazakla önümü kapatabildim. Ama kıçım açıkta kalmıştı !
Haldun.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gülmekten altıma edicem yahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3patlıcam şimdi gülmkten yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X