- 12 Mayıs 2020
- 146
- -162
- 46
- 25
- Konu Sahibi birprensannesii
Arkadaşlar zayıflama förmülleriniz varmı anlatırmısınız 25 kilo fazlam var 2 ay içinde vermek istiyorum önerileriniz nelerdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 değilde 20 kilo veriyim gerisi önemli değil bütün hayatım mahfoldu sokağa çıkamıyorum kendime bakamıyorumİki ay içinde 25 kg sağlıksız değil mi ?
Çok saçma.. Sakın böyle düşünmeyin dışarıda yalnızca zayıf insanlar mı var ? Siz önce bir kendinizle barışın ayda 20 kilo vererek kendinize kötülük yapmayın. Evlendikten sonra yaklaşık 20 kilo aldım 70lere çıktım. Şimdi diyet ve sporla zayıflamaya başladım. Ben de 15 kilo falan vermeliyim fakat bu sürede kendime hiiiiç küsmedim. Ben aldım bu kiloları ben vericem diyip başladım sporaKilom yüzünden sokağa çıkamıyorum o nedenle hızlıca vermek istiyorum
Hemen tüyo almalıyım sizdenBen sporla destekleyerek haftada 1.5 kilo veriyorum sonradan hızlı alır mıyım diye endişeleniyorum.
Tabi kiHemen tüyo almalıyım sizden![]()
BenÇok saçma.. Sakın böyle düşünmeyin dışarıda yalnızca zayıf insanlar mı var ? Siz önce bir kendinizle barışın ayda 20 kilo vererek kendinize kötülük yapmayın. Evlendikten sonra yaklaşık 20 kilo aldım 70lere çıktım. Şimdi diyet ve sporla zayıflamaya başladım. Ben de 15 kilo falan vermeliyim fakat bu sürede kendime hiiiiç küsmedim. Ben aldım bu kiloları ben vericem diyip başladım spora
Bende evlendiği zamn 50 kiloydum evlendikten sonra 25 kilo aldm troid hastalığı yüzünden maalesef geç farkettim troid hastası olduğumu oda tesadüfen öğrenmiş olmasaydım şimdi belki 100 lerdeydimÇok saçma.. Sakın böyle düşünmeyin dışarıda yalnızca zayıf insanlar mı var ? Siz önce bir kendinizle barışın ayda 20 kilo vererek kendinize kötülük yapmayın. Evlendikten sonra yaklaşık 20 kilo aldım 70lere çıktım. Şimdi diyet ve sporla zayıflamaya başladım. Ben de 15 kilo falan vermeliyim fakat bu sürede kendime hiiiiç küsmedim. Ben aldım bu kiloları ben vericem diyip başladım spora
Hehh bak ne kadar da aynıyız. Ben de o kiloda evlenip 70 oldum ama hiç kendimden utanmadım. Şimdi de vermek için çabalıyorum ama sağlıklı olarak ☺Ben
Bende evlendiği zamn 50 kiloydum evlendikten sonra 25 kilo aldm troid hastalığı yüzünden maalesef geç farkettim troid hastası olduğumu oda tesadüfen öğrenmiş olmasaydım şimdi belki 100 lerdeydim
Ben sizi daha kilolu diye düşünmüştüm. 1 günde almadınız ya bu kiloyu? Neden sokağa çıkmaya korkuyorsunuz? Diyet yaparsınız gider. Allah başka dert vermesin.Ben
Bende evlendiği zamn 50 kiloydum evlendikten sonra 25 kilo aldm troid hastalığı yüzünden maalesef geç farkettim troid hastası olduğumu oda tesadüfen öğrenmiş olmasaydım şimdi belki 100 lerdeydim
En troid hastası olduğum için benm kilo vermem çok zorBen sizi daha kilolu diye düşünmüştüm. 1 günde almadınız ya bu kiloyu? Neden sokağa çıkmaya korkuyorsunuz? Diyet yaparsınız gider. Allah başka dert vermesin.
Ben de tiroid hastasıyım, hemde 14 senedir. Levotiron kullanıyorum. Verebiliyorum. Çok zor diye birşey yok. Tiroid hormonlarını ilaçla normal seviyeye düşünce verirsiniz.En troid hastası olduğum için benm kilo vermem çok zor
Ben euthyrox hafta içi 75 hafta sonu 100 lük kullanıyorumBen de tiroid hastasıyım, hemde 14 senedir. Levotiron kullanıyorum. Verebiliyorum. Çok zor diye birşey yok. Tiroid hormonlarını ilaçla normal seviyeye düşünce verirsiniz.