J
Juliet
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Juliet
naniknanik:dance:en hayırlı evlat hangi burçtan çıkar sizce????
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ona göremı cocuk yapacantatlicadiarzu
evladın hayırlısı burçla belli olacaksa oturup şimdiden plan yapsak iyi olur galiba...
kusura bakmayın ama ben bu soruyu çok saçma buldum bi insanın hayırlı olması günle yılla ayla belli olsaydı insanlar nasıl çocuk sahibi olacaklarının deil hangi gün çocuk sahibi olacaklarının tasasına düşerlerdi...
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah aslan balık başak olması hiç önemli deil...
konu olmasına konudur ona lafım yokta ben böyle bir genelleme yapılacağına inanmıyorum...
yani ne bileyim ben terazi burcuyum annemi babamı hiç utandırmadım bu güne kadar başarılarımla başlarını hep dik tuttum ablam aslan burcudur oda benim gibidir bu örneklerden yola çıkınca yaptığınız genellemeye bi mantık uyduramadım o yüzden öyle bir cevap verdim.. Ama herşeye rağmen saygı duyuyorum fikrinize..
Sevgiler....[/QU
ewet ben kimsenin burçuna bişey demiyorum şu yada bu şekilde herkes fikrini söylesin bunu biz arkadaslar arasında konuşuyoruz msn de hangi burç daha hayırlıdır fln die ölesine ayrım falan yok ölesine bi konudur:roflol:
bence burçlarla alakası yok.