en hafif, en çiçeksi, en büyüleyici, en asil ve kalıcı parfüm hangisi:)))

genelde kalıcı parfümler ağır kokulu olurlar ...far away çok kalıcıdır mesela ama bana ççok ağır gelio.. hmm avonun icandessence var bayadır kullanıyorum süper bi parfüm

geç cevabım için kusuruma bakma işten giriyorum da nete , son zamanlarda bir hayli yoğunduk hiç takip edemedim :) tabi bu arada ben de parfüm arayışlarıma bir yandan devam ettim. Daha önce hiç duymamıştım hayvanlar üzerinde test yapıldığını çok üzüldüm yaa anladım ki iyi bi tercih yaspmışım fakat yves saint laurentin parisienne parfümünü almış bulundum nasıl test ediliyor bilmiyorum maalesef ama çok güzel bi parfüm. Erkak arkadaşım her parfüme mutlaka bişey bulur. ama bunu çok beğendi. durup durup bir kez daha koklamak istiyo. ilk başta ağır bi koku çarpıyo ama 20 dakika sonra mükemmel bence. saf temiz bi kokusu var, denemeni öneririm.verdiğin bilgiler için geç de olsa teşekkür ederim :)

guerlaın ıdylll : yoğun yasemin gösterişli bir yasemin bahçesindesiniz ....çiçeksi kokular arasında asil: gerçekten kalıcıda
chloe : tomurcuk güllerin olduğu bahçeye girme hissi en çok gül ama arkasındanda diğer çiçek tomucukları kokuyor
daısy : natural ...sabah esintisinde papatyalı kırlarda yürüyüş yapmayı hatırlatıyor insana

guerlaın ıdyl : bir şehir şatosu ve etrafındaki buram buram yasemin çiçekleri nin olduğu bir bahçede düşleyin kendinizi. asil şehirli çiçeksi
chloe: tomurcuk dikenli pembe sarmaşık güllerini etrafı sardığını düşleyin ve güllerin etrafında açan beyaz zambaklar pembe mavi mor ismini bil bilmediğiniz tomurcuk vermiş çiçekler hayal edin ve birde su sesi.....
dıshy : papatya dolu engin kırlarda bir yürüyüş miss gibi doğayı içinize çekiyorsunuz natürel sofistike etkileyici özgür ....

en çok sevdiğim üç çiçek kokusunu anlatmaya çalıştım size

Çok güzel anlatmışsınız, ben de bu tarz çiçeksi koku arıyorum ve tavsiyeler işime yarayacak :)

galiba içlerinde en kalıcı ve en çiçek çiçek olanı pure poison.
tam benim aradağım tarzı tarif etmişsin.
ben de araştıra araştıra issey miyake ve pure poison arasında kaldım.bu ikisinden birini alıcam ama önce denemem lasım.büyük bi şehre gidebilirssem denicem ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…