en hafif, en çiçeksi, en büyüleyici, en asil ve kalıcı parfüm hangisi:)))

altamiano

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
297
11
118
Ankara
kızlar ben Türkiyenin teeee en ucunda biyerlerde çalışıyorum ve internetten parfüm sipariş etmek istiyorum ama bayadır medeniyetten uzak kaldığım için kokuları da takip edemiyorum ve sizlere güvenerek kendime bir an önce yukarıda bahsettiğim özelliklere sahip bir parfüm varsa o parfümden edinmek istiyorum bana yardım edin olur mu tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum bana şekerli ve baharatlı olmayan çiçeksi ama kolonya gibi de kokmayan baymayan, hafif ama kalıcı, meyveli de olmayan bi parfüm tavsiye edin olur mu:94:

iki kişi pure poison dediyse denemek lazım teşekkürler kızlar başka ne tavsiyeler olacak merak ediyorum...

premier jour
bvlgari sheer brit
bvlgari jasmin noir
estee lauder pleasures bloom
diorissimo
flowerbomb

Estee Lauder Pleasures serisinden : Bloom ben çok beğeniyorum ve aşırı kalıcı bir koku,tavsiye ederim.

ben de sakin ama kolonya gibi olmayan kokular kullanıyorum bazen. moduma göre değişiyor ama yeni bir parfüm keşfettim yves rocher - naturelle muhteşem!!! hafif ama hemen uçmuyor, süper sakin bir kokusu var. çiçek değil, meyve veya tatlı da değil. kesinlikle tavsiye ederim.

canım,
yves rocher ' in adını bilmiyorum ama portakal çiçekli bi parfümü var,
ama portakal ciceği dediğim seni yanıltmasın öyle portakal gibi acı kokmuyo.
böyle portakla bahçelerinden geçtiğini düşün mis gibi bi havada hafif esintili burnuna çarpan o güzel koku gibi işte.
Kalıcı, temiz temiz, çiçek çiçek hem de farklı.

Maalesef kendisi amerikada yaşamasına rağmen kuzenim parfümü görür görmez arakladı

hepsini hepsini koklamak istiyorum mutlaka çok güzeldir hepsi bugün bi arkadaşıma gittim buzdolabı parfümeri rafı gibi bütün ithal parfümler var hepsini kokladım en çok pure poisonu beğendim galiba koluma sıktım hala kokluyorum mis:)

Aaaa bak onu bilmiyorum bakayım hemen :) Ben her parfümü ve kozmetik markasını kullanamıyorum. Hayvanlarda test yapanların hiç birini almıyorum. Bilmiyorum ama sırf 4-5 saat güzel kokayım diye bir hayvanın benim için acı çekmesi düşüncesi bile bunaltıyor beni. Yves Rocher doğal ürünlerden yapıldığı, çevreye duyarlı olup hayvanlarda test yapmadığı için özellikle tercihim. Senin parfümü de araklamış kuzen ama aklında olsun YKM lerin içindeki Yves Rocherlar Temmuz- Ağustos boyunca % 50 indirimdeydi.

merhaba,ben jennifer lopez'in live 'sini kullanıyorum ve çok hoş bir koku,meyveli birazcıkta..ama meyve sepeti gibi kokmuyorum :)

kızlar söylediğiniz bütün parfümleri bi kağıda not aldım 2 gün sonra bayram iznine memlekete gidiyorum artık oradan hepsini deneyip bakacağım kokularına internetten almaktan vazgeçtim çünkü herkes başka birşey söylüyor hepsinden alacağım diye korkuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…