Mutfak Dekorasyonu En güzelini seçer misiniz? :)

Herkes farklı beğenmiş
benim de fikrim çok değişiyor ya ben diğer seçimlerimde
hiç zorlanmamıştım :26:
ev ve eşyalar konusunda çok zorlanacağım anlaşılan

İkincisi kaba duruyor mu peki acaba?
Ben de onu beğendim en çok farklı buldum ama ablam o ne çok kaba dedi kafam karıştı yine

bence 2. farklı ve güzel bir tarzı var diğerleri hep gördüğüm modeller(bende mobilya arayışı içindeyim)

banada 2. daha faklı geldi,ama yine de işte bu diyeceğim modeller değil,acele etme derim,tabi senin zevkin o ayrı

1 ve 5 güzel bence
ama 1de masa bacakları biraz itici duruyor

3 çok hantal geldi, belki resimde oyle gözüktü sadece
2 ve 4 çok ışıl ışıl, çok açık renk, düğün salonu havasında bence, beni yorar :)

kendim alacak olsam muhtemelen 1 ve 5 arasında kalırdım, eşim kesin 1i beğeneceği için onu alırdık

bence de 2. numaradaki masa özellikle çok modern ve hoş markası ne canım fiyat uygun mu ben de alacağım :)) Araştırma içerisindeyim.

2. ncisi güzel bence. Renk beyaz olmalı. :) Mobilya beyaz olunca ev daha güzel görünüor. Dekore etmesi de daha kolay. ve ışıltılı şeyleri daha kolay koyabiliyorsunuz bu dekorasyonun içine :)

bence kesinlikle 2. oldukça modern... diğerleri herkeste var, artık baymaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…