• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri En güzelini seçelim ....

graceful

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
4.065
23
158
Nianlk.jpg

Nianlklar.jpg

8376F.jpg

3092bcd2d3f1da529873f4f6e39e4b45.jpg

bigq90964032473frtzm9.jpg

demetrios20nic59fanlc4bjc4.jpg

demetrios20nic59fanlc4bpz4.jpg

00007.jpg

06-disneybridal.jpg

24-davincibridal.jpg

05-splasposa.jpg

22-maggiesottero.jpg

04-pronovias.jpg

serilmoda_3333.jpg

serilmoda_2222.jpg

04-maggiesottero.jpg

serilmoda_2222.jpg

04-pronovias.jpg

emeine sağLk coq güzel oLmss :)

bnce en güzelleri bunLar ay bayıLdımmmmmmm:D

canımm bence ilk resimdeki mavi resim ben bu resmi aldım ve gelinlik almaya gitttiğimde buna benzer bişeyler aldım çok hoş hepsi

kızlar merhaba size bişey tanışmak istiyorum 1 ay sonra nişanım var saçlarım kızıl bakır sizce ne renk kıyafet olur açık renkler daha hoş duruyorda krem falan düğündede açık renk olcak zaten ne yapıcam bilemdim modelde bulamdım renge karar versem model aramaya başlıycam artık ama hiç bğenemdim bu zaman kadar diktirisem şimdiden başlamam gerek:(

kızlar merhaba size bişey tanışmak istiyorum 1 ay sonra nişanım var saçlarım kızıl bakır sizce ne renk kıyafet olur açık renkler daha hoş duruyorda krem falan düğündede açık renk olcak zaten ne yapıcam bilemdim modelde bulamdım renge karar versem model aramaya başlıycam artık ama hiç bğenemdim bu zaman kadar diktirisem şimdiden başlamam gerek:(

canım tatlı bir yeşil elbise hoş olabilir bence kızıl saça
bende nişanımda kızıl balyajlıydım ve yeşil bir elbise giymiştim
kıyafet seçiminde de nişanın nerde olduğu önemli

Cigdem87 cım bence sıyah olabılır asıl ve cok guzel bı renk
yesıl ve kızıl uyumu harıka olur hatta yanılmıyosam kimyon rengı dedıklerı bı yesıl tonu var enfes olur
bırde mürdüm guzel olur
Allah tamamına erdırsın mutluluklar

11.nci sıradaki gri renk harika rengi farklıda olabilir tabi model harika önden ve arkadan resimi olan

22-maggiesottero.jpg

bence bu model çok güzel ama bu renk değil aslında bu çok güzel bir gelinlik olur arkası da çok hoş, ben bunu sevdim:icecream:

Back