Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri En güzeli hangisi yardımcı olur musunuz

merays

][\\//][€L#€][\\//][
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
166
0
46
35
İzmir
16 temmuzda nişanım var ve elbiseme karar veremiyorum hangisi daha güzel canlarım

Eklentiler

• $1005221_jennifer_lopez_gala_amfar_2010.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 119
  • $a808-b.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 86
  • $Gelinlik_Modelleri_GHA-181.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 577
  • $penelope-cruz-09-oscars-pierre-balmain-white.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 106
  • $jennifer-lopez-zuhair-murad.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 257
Ewt hepsi de çok hoş renk mavi olacak zaten ama çok kararsızım aslında benziyolar biraz

Mavi renkli olanı beğendim. Kahverengi olanında modeli çok güzel, rengini sevmedim

Renk olarak hepsi mavi olacak cnm benim de en çok en üstteki ve mavi olan hoşuma gitti dikim olacak bakalım hangisi olursa :) ama renk mavi kızlar beyaz tenliyim ve saçlarım koyu sarı yakışır demi

benim tercihim kesinlikle pudra pembesinden yani jennifer lopez'in giydiği kıyafetten yana saçlarında koyu sarıysa eğer muhteşem olucaktır malum piyasada da pudra pembesi ayakkabılarının her çeşit şahane modelleri var onu da tercih etiinmi süper olucaktır takılar saç makyajla niişanında eminim çok güzel olucaksın...benim fikrim bu yönde...

Kahverengi olanın modelini beğendim, ama renk olarak sevmedim.

Renk olarak mavi düşünüyormuşsunuz. Ekrandan görebilidiğim kadarıyla, mavili modelin mavisi beni pek açmadı. Ten ve saç renginiz bakımından biraz daha koyu bir mavi daha iyi olur gibi geliyor bana.

Mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:

benimde model olarak en çok o hoşuma gitti etekleri falan çok hoş inş. Bana da yakışır ama pudra pembesi çok açık bana güzel durur mu acaba bembeyazım

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar çok heyecanlıyım çoook

benimde model olarak en çok o hoşuma gitti etekleri falan çok hoş inş. Bana da yakışır ama pudra pembesi çok açık bana güzel durur mu acaba bembeyazım

ne var kollarına ve göğüs kısmına parlak hafif bronzluk veren spreyler var ondan sıkıverirsin canım olur biter bende bembeyazım ve bu rengi kullanıyorum çok hoş duruyor ben bu işten de anlarım hani ve kesinlikle aralarındaki en iyisi o elbise yine tabi tercih senin.....yardımcı olmamızı istemişsin bende kendimce oldum:)

teşekkürler tatlım model o olacak renge bakcam :) kararsızım ama bakalım modaevinde ne diyecekler onların da kararı etkiler

tebrik ederim şimdiden...artık dediğim gibi tercih senin ama o renkte çok asil duruyor artık moda evinde karar verirsin kolay gelsin sana.........

Hepsi Çok Şık..
Ama Mavi Olan En Güzeli..

Mutluluklar ..

teşekkürler kızlar yorumlarınız için bekarların darısı başına

öncelikle hayırlı olsun cnm ben kesinlikle kahverenginin modeli diyorum o modelde renk olarakta pembenin her tonu olabilir

Renk olarak maviyi secerdim model olarakta kahve rengi cok zarif duruyor :)

Simiden hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…