Anket En güzel yüzlü manken?

En güzel yüzlü manken?

• ELİF ECE UZUN

OY: 7 2,9%
  • GÜZİDE DURAN

OY: 6 2,4%
  • ÇAĞLA ŞİKEL

OY: 20 8,2%
  • AZRA AKIN

OY: 53 21,6%
  • DENİZ AKKAYA

OY: 19 7,8%
  • BERNA ARICI

OY: 0 0,0%
  • DUYGU DİKMENOĞLU

OY: 47 19,2%
  • ARZU YANARDAĞ

OY: 37 15,1%
  • TUĞBA ÖZAY

OY: 4 1,6%
  • DİĞER (BELİRTİNİZ)

OY: 52 21,2%

• Ankete Katılan
    245
  • Anket Kapalı .
sema şimşek ya kocası da çok yakışıklı çok yakışıyolar birbirlerine

ah arkadaşım sema şimşek i birden yakından görsen :bbo:

burak hakkı kocası bence adam karısını kat kat katlıyo güzelliğyle ikisini yanyan açok yakından gördüm
nıççç sema şimşek güzel değil :dilcikar:

hande subaşını beğenirim ben

gerisi hikaye boya küpleri siziiii :icecream:

bence seçeneklerden Duygu Dikmenoğlu, seçenek dışı Nefise Karatay, Tuğçe Kazaz
Çağla Şıkel'i hiç ama hiç güzel bulmuyorum bana çok itici geliyor nedense

ben hiç bir mankenin yüzünü beğenmiyorummmm... yani en son şeçenek hiçbiri:)

dünyaya bir daha zor gelecek güzeller Arzum Onan ve Hande subaşı bence hem fizik hem yüz güzelliği hepsi var gerçekten çok güzeller ( arzum onanın özellikle gözleri başka hangi güzel onun kadar büyülü bakabilirki varsa söleyin sengözlerimebaksanab):icecream: hatta arzum onanı burda sizin gözünüzün onunde yülyılın güzeli seçiyoruuuuuuuum:hooray: bence bunu hak ediyor :enbuyukkk:

estetikli de olsa (ki estetikle herkesin güzel olamayacağını düşünüyorum) bence mankenler arasında en güzeli Deniz Akkaya

yakinen tanıdıgım okul arkadasım olan aysun kayacı dıyorum cunku dıgerlerı tv den gordum hep makyajlı gordum bu yuzden yorum yapamayacagım ama kendısının hem yuzu hem fızıgı muthıs tır pek bır begenıyorummm en azından makyajsız felan da gordugum ıcın en ıyı o gıbı geldı

ben ebru şallı nın fiziğini çok beğeniyorum,yüzü de güzel makyajsız hali fln.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…