En güzel ve en kalıcı yumuşatıcı hepsini denedim.

nildenizz35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
173
1
0
İzmir
Kızlar ben birsey farkettım sizlerle paylaşmak isterim. Yumuşatıcıların ilk çıktıklarında boyutları küçük kampanyada oluyor ancak sonra o kokuya siz tabi bayılıyorsunuz. Küçük olan zaten bitinceye kadaar kampanya bıtıyor ve yalnızca büyük boy yumuşatıcısını almak durumunda kalıyorsunuz. veeeeeeeeeee bir süre sonra beğendıgınız koku artık kalıcı olmayan bır kokuya dönusuyor. tamamen satıs amaclı sanırm. cunku benım basıma geldı. Gittim sok marketten mor vernel aldım. 1 ay sonra aldıgımda aynı kalıcılıgı bulamadım.yanı tek fark boyutlarıydı 2 tl ye almıstım esımın ustunden gunlerce cıkmamıstı koku bütün evi sardı her kıpırdamasında kokular yayılıyordu.Ben ömrumde böle bısy görmedım yanı ancak en agır parfum 2-3 gun sonra kıpırdadıgında kolunu kaldırdıgında yurudugunde her yerı alıp gıdıyor koku. yanı 1 kapak yumusatıcı koymustum ama sımdı öyle değil koku çamasır kuruyor kokusu cok hafıf kalıyor ertesı gune kalmıyor zaten. ben anlamadım mor olan vernel ıkı tane var benmı karıstırıyorum yoksa vernel mı bi işler yapıyor anlamadım

Son düzenleme:
Benım anladığım kadarıyla önce güzel ve yoğun yumuşatıcılar üretip tanıtıyorlar. sonrada büyük boy olanlarını aldıgımızda amaclarına ulaşmıs oluyorlar sanırm. ticaret işte . o yüzden en kalıcı ve en guzel kokan yumuşatıcı her zaman küçük boylarda olan ve yenı cıkan yumuşatıcılardır. kımse kötu reklam istemez.

Almanya'dan eşim Lenor diye bir Yumşatıcı getirdi kokusuna bayıldım ve gerçekten Kalıcı bir etkisi var maalesef Türkiye'de satılmıyor. Ama eşim Almanya'dan getirte bileceğini söyledi ve kesinlikle burdaki yumuşatıcılara iki gün bile kıyafette kalmayan kokuya o kadar para harcayana kadar Almanya'dan getirip masraf etmeyi tercih ederim. En azından paramla rezil olmam. Ki herkes ne kadar güzel koktuğunu söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…