• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel siyah saç boya markası hangisi?

loreal excellence'in siyahı... senelerce kullandım, çok başarılıdır.. boya deyince zaten loreal'den şaşmayacaksın bana kalırsa... :16:

öncelikle bu mesaj işlerine pek fazla girmediğimi belirtmek istiyorum çünkü sorunuz olursa yardımcı olamayabilirim ... bu ilk ya da ikinci mesajım olacak ama garantisini verebileceğim bi şey hakkındada yorum yapmaktan alıkoyamadım kendimi ... kesinlikle loreal excelence öneririm ;) kendim sarışın beyaz tenli ela gözlü olmama rağmen 10 yıldır siyahtan vazgeçemiyorum ... tabi arada açtırıp platin sarıya kadar yapmadığım renk , kullanmadığım ton kalmadı ama ertesi günü ya da en fazla iki gün sonra yine siyah yine siyah ... artık tutkum oldu ... onun için artık kuaförüm saçımı boyamıyor :) ne de olsa siyaha dönüyosun diyor :) benim saç serüvenim çokkkkkk uzun ... ama özetle bu zamana kadar kullanmadığı marka renk kalmamış biri olarak kesinlikle loreal excelence siyahı öneririm ... emin olabilirsiin içlerinde en parlak , en güzel , en kalıcısı ve en kalitelisi ;)

Back