Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son aksam... Bu seferki minimum olayla bitti sayılır ilk defa bir yarışma için boyle diyebiliyoruz bu da birsey :)
:) nasıl yani?Ben rezalet çıkartma hakkımı yarışma sonrasına saklıyorum. .
Katılıyorum.. minik krizlerle gecti cok sukur :)Son aksam... Bu seferki minimum olayla bitti sayılır ilk defa bir yarışma için boyle diyebiliyoruz bu da birsey :)
aaa neden rezalet cıkcak kıBen rezalet çıkartma hakkımı yarışma sonrasına saklıyorum. .
şaka yapıyorsun değilmiBen rezalet çıkartma hakkımı yarışma sonrasına saklıyorum. .
Oki yarınmı sonlanıyodu yarısma?şaka yapıyorsun değilmi
evet yarın..Oki yarınmı sonlanıyodu yarısma?
Evet yarısmada olmama ragmen kımseye camur atıp hakkını yıyemıcem yıgıdı oldur hakkını yemek gercekten sacları cok guzel sımdıden tebrık edıyorum :)5 numara yaklasmıs baya ama bence yine hakeden kazandı gozukuyor 5 de 6 da cok guzel saclara sahipler
Aşkolsun Okypete, benden böyle bir şey bekler misinşaka yapıyorsun değilmi
beklememde. bildiğin birşeymi var acaba. sonunda söyleyeceksin diyede düşünmedim değilAşkolsun Okypete, benden böyle bir şey bekler misin
:) nasıl yani?
aaa neden rezalet cıkcak kı
Tamam o zaman cıkartabılırsın valla bıan cıddısın sandm yarısmadasn sandm senıBirinci olamadım bu yarışmada torpil var diye rezalet çıkartacağım kızlar yalnız sorun şu ki yarışmaya katılmadım
beklememde. bildiğin birşeymi var acaba. sonunda söyleyeceksin diyede düşünmedim değil
valla o kadar yazdım. fotoğraflarda koydum. kısa saçta güzeldir. lütfen katılın dedim. ama kimse katılmadıBen peşinciyim biliyorsun, öyle olsa bitene kadar bekleyemem
Bence birde kısa saçlıların katılması için bir yarışma yapılsa ne güzel olur...
Tamam o zaman cıkartabılırsın valla bıan cıddısın sandm yarısmadasn sandm senı
valla o kadar yazdım. fotoğraflarda koydum. kısa saçta güzeldir. lütfen katılın dedim. ama kimse katılmadı
Eglenıyoruz ya bosver benımde aman aman saclarım yok ama ben sevıyorum saclarımı zaten gur saclar nasıl koruyor o gurluu bılmıyorum 6 numara gbı saclarm vardı benım ne zamankı boyamaya basladm kat attırmaya basladm butun guzellıgı gıttı.. dokuluyo artık cok.. ilk defa katıldm ben ama sewdım artık katılmayı dusunuyorum eglenıyorum en azından ama cekısmelı gecmesını beklerdm tab 1.yi ilk gunden ogrenınce heycanım kactıYok canım, biran bile düşünmedim katılmayı. Saçlarım benim güzel saç anlayışıma uymuyor çünkü... Saç dediğin kaynaksız, çıtçıtsız gür ise güzeldir.
Eglenıyoruz ya bosver benımde aman aman saclarım yok ama ben sevıyorum saclarımı zaten gur saclar nasıl koruyor o gurluu bılmıyorum 6 numara gbı saclarm vardı benım ne zamankı boyamaya basladm kat attırmaya basladm butun guzellıgı gıttı.. dokuluyo artık cok.. ilk defa katıldm ben ama sewdım artık katılmayı dusunuyorum eglenıyorum en azından ama cekısmelı gecmesını beklerdm tab 1.yi ilk gunden ogrenınce heycanım kactı