Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
Son aksam... Bu seferki minimum olayla bitti sayılır ilk defa bir yarışma için boyle diyebiliyoruz bu da birsey :)

5 numara yaklasmıs baya ama bence yine hakeden kazandı gozukuyor 5 de 6 da cok guzel saclara sahipler
Evet yarısmada olmama ragmen kımseye camur atıp hakkını yıyemıcem yıgıdı oldur hakkını yemek gercekten sacları cok guzel sımdıden tebrık edıyorum :)

Ben peşinciyim biliyorsun, öyle olsa bitene kadar bekleyemem :anneadayı:

Bence birde kısa saçlıların katılması için bir yarışma yapılsa ne güzel olur...
valla o kadar yazdım. fotoğraflarda koydum. kısa saçta güzeldir. lütfen katılın dedim. ama kimse katılmadı

Tamam o zaman cıkartabılırsın :KK70: valla bıan cıddısın sandm yarısmadasn sandm senı:KK70:

Yok canım, biran bile düşünmedim katılmayı. Saçlarım benim güzel saç anlayışıma uymuyor çünkü... Saç dediğin kaynaksız, çıtçıtsız gür ise güzeldir.

Yok canım, biran bile düşünmedim katılmayı. Saçlarım benim güzel saç anlayışıma uymuyor çünkü... Saç dediğin kaynaksız, çıtçıtsız gür ise güzeldir.
Eglenıyoruz ya bosver benımde aman aman saclarım yok ama ben sevıyorum saclarımı zaten gur saclar nasıl koruyor o gurluu bılmıyorum 6 numara gbı saclarm vardı benım ne zamankı boyamaya basladm kat attırmaya basladm butun guzellıgı gıttı.. dokuluyo artık cok.. ilk defa katıldm ben ama sewdım artık katılmayı dusunuyorum eglenıyorum en azından ama cekısmelı gecmesını beklerdm tab 1.yi ilk gunden ogrenınce heycanım kactı:KK70:

Eglenıyoruz ya bosver benımde aman aman saclarım yok ama ben sevıyorum saclarımı zaten gur saclar nasıl koruyor o gurluu bılmıyorum 6 numara gbı saclarm vardı benım ne zamankı boyamaya basladm kat attırmaya basladm butun guzellıgı gıttı.. dokuluyo artık cok.. ilk defa katıldm ben ama sewdım artık katılmayı dusunuyorum eglenıyorum en azından ama cekısmelı gecmesını beklerdm tab 1.yi ilk gunden ogrenınce heycanım kactı:KK70:

O gürlük doğuştan geliyor, hormonel bir durumda yoksa veya dediğin gibi kimyasal işlemlerle saç öldürülmediyse pek bir sorun olmaz. Sende işlemleri kesip güzelce bakım yaparsan eski sağlığını yakalarsın. Ayrıca unutma ki, sanalda düzenlenmiş bir yarışmada eğer bu işlerin uzmanı değilseniz,hangi arkadaşımızın saçlarında çıtçıt veya kaynak var, hangilerinin saçının kendi hali budur anlayamazsınız.

Bu arada yarışmacı saçlar için yorum yapacağım birazdan...

X