- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
daha tarıh belırtmedı canm :)Ne zamaaaan bendede bagimlilik yapti valla yenilen doymuyomus hakikatten katiluym onada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha tarıh belırtmedı canm :)Ne zamaaaan bendede bagimlilik yapti valla yenilen doymuyomus hakikatten katiluym onada
Tamam hayatim belirlenince takip ediyimde onada katilalim bakalmdaha tarıh belırtmedı canm :)
Margam kombine ornek ver ama kokos biseylerse o konuda hic tarz degilim soylimmmBu oylama sona erdiginde tarz yarismasina kaldigimiz yerden devam ediyoruz kizlar ben duyururum zaten size merak etmeyinnn
Vericem canim benim.. orneksiz olmuyorMargam kombine ornek ver ama kokos biseylerse o konuda hic tarz degilim soylimmm
Ayyy heyecan basti simdiden sondan kacinci olucam acabaaaVericem canim benim.. orneksiz olmuyor
Tamam hayatim belirlenince takip ediyimde onada katilalim bakalm
daha tarıh belırtmedı canm :)
çıtçıt yokmuş canım oky söylediselam oyumu ta ne zaman kullandımda yorum yapmamıştım gelip iki yorum yapayım dedim bence yarışmadaki tüm saçlar harika ayrıca özgüvenleri ve emekleri içinde tebrik ederim hayran oldum ben cesaret edemezdim ki etmedimde zaten
oyum 2 numaraya gitti saçları çok sağlıklı ve parlak görünüyor açıkcası onu görünce diğerlerine çok bakamadım bile saç rengide ayrı bayıldığım bir konu tabi kısacası oyum 2 ye benim ama diğer saçlarda harika özellikle 6nın saçlarının boyuna bayıldım çıt çıt falan var mı ki yasak değil ya sonuçta yarışma bitince bu sorumun cevabını alacağım kendisinden
olmaz yarışamam kaldıramam ben böyle şeyleri sen katılacakmısın norweçıtçıt yokmuş canım oky söyledi
bahar kombininde yarışmaya ne dersin
olmaz yarışamam kaldıramam ben böyle şeyleri sen katılacakmısın norwe
Eglenıyoruz norwe katılalım katılalımBilmem ki ben sondan birinci oluyorum pek süslü diilim
Eglenıyoruz norwe katılalım katılalım
yap bakalım ikna ederız bız seni :) BEnde suslu degılım ama dusunuyorum katılmayı yenılen pehlıvan doymuyo ıste bı gun o kusagı alıcam hırs yaptımbilmemki naz yapıyorum
norwe katılman lazım olmaz hem bahar kombini bence spor tarzda kendi tarzınla katılabilirsin gerçi marga tam nasıl bir konsept olduğunu açıklamadı sanırım ama sen bu sefer kendi tarzınla bişeyler yapabilirisnbilmemki naz yapıyorum
ama ama ama bana oy vermiolar kinorwe katılman lazım olmaz hem bahar kombini bence spor tarzda kendi tarzınla katılabilirsin gerçi marga tam nasıl bir konsept olduğunu açıklamadı sanırım ama sen bu sefer kendi tarzınla bişeyler yapabilirisn
Ben sana verırım sen bana verırsnama ama ama bana oy vermiolar ki
anlaştıkkBen sana verırım sen bana verırsn