Dudak Makyajı En güzel pembe rujlarınız marka ve numaraları

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
selam kızlar pembe rujum bıtmek üzere maybellıne110 108 kullanıyordum memnunun aslında ama önerılerınızı beklıyorum yinede parlak olanlar tercıhım.. gloss lardan olabılır...kullanıpta cok guzel dedıgınız varsa paylasırsanız cok sevınırım...markası max maybellıne loreal olabılır...

2 gün önce Sephora'dan Sephora marka pembe ruj aldım.Rengi şeker pembe.Bol simli bir ürün o yüzden dolgun gibi gösteriyor dudakları.Ürünün no:Lip Attıude Star S04.

flormar supershine 103.

işte resmi:

DSCI0661BLG.jpg

en güzeli pastel 21 numara
loreal 28 numara lipstcik&lipgloss 2 si 1 arada bu rujda
pastel 29 numara
avon fuchsia fun
avon golden rose
avon amethyst
avon sparkling warm rose
bu pembişleri kullanıyorum ben canım, hepsi birbirinden güzel :KK12:

en güzeli pastel 21 numara
loreal 28 numara lipstcik&lipgloss 2 si 1 arada bu rujda
pastel 29 numara
avon fuchsia fun
avon golden rose
avon amethyst
avon sparkling warm rose
bu pembişleri kullanıyorum ben canım, hepsi birbirinden güzel :KK12:

sedefm yaa bu renkler bana gider mi acaba ben de pembe ruj arıyorum da :)
bir de ben esmerim ya her renk güzel olmuyo malesef..
bu en başta yazdığın pastel 21 mat mı tatlım yoksa parlak lip gloss gibi mi :KK59:

Son düzenleme:
golden rose 57.pembe-fuşya bir renk ve çok kalıcı.fiyatıda çok uygun şiddetle tavsiyemdirr :KK66:

sedefm yaa bu renkler bana gider mi acaba ben de pembe ruj arıyorum da :)
bir de ben esmerim ya her renk güzel olmuyo malesef..
bu en başta yazdığın pastel 21 mat mı tatlım yoksa parlak lip gloss gibi mi :KK59:

kuzum mat, rengi de şeker mi şeker bi pembe :KK69:
bayılırsın :KK52:
sana da çok güzel yakışır emin ol :KK12:

pembe ruj sürmeden önceden pudrayı dudaklarınıza da uygulayın kızlar hem daha kalıcı oluyor hem de rengi daha güzel ortaya çıkıyor.

$Fotoğraf0015.jpg $Fotoğraf0015.jpg ben pembe ruj delisi olarak her tonu mevcut ama en sık kullandıklarımı paylaşayım sizinle :) $oriflame-kosmetik.jpg $DSC06317.jpg $z-golden-rose-perfect-shine-lipstick--ruj--212-91685.jpg
en favorim oriflame Very me serisi Flirty Pink diğeri aynı seriden vibrant peach. sonra golden roselarda da 212 numara 109 ve 143 numara ... ve tabi maybelline in watershıne serisinden rose dıamonds 108/278 yazıyor. oriflamın vıbrant peachı tek kat sürünce müthiş bir doğal pembelik veriyor ve parlak kaygan bir sürümü var flirty pink ise hakkını vererek sürdüğünüzde son derece seksi ve sevimli bir pembe toz pembe yani. sonra golden rose 212 ise baya çingene pembesi gibi ama çok tarz oluyor :KK76: sarışın ve renkli gözlü olduğum için pembenin her tonuna hastayım kendime yakıştırıyorum ki ben:21:

X