En güzel kullanıcı adına sahip Kadınlar Kulübü üyesi ?

En güzel kullanıcı adına sahip Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    319
Neye cevap vermem gerekiyor anlayamadim. oylamalarla yeterince cevap verilmis olunuyor zaten :52:

Hala ilginc mi???

nesi ilginç ben de anlamadım "masumiyet" nickinin güzel olmasının ben de anlamadım :ssz: zaten isteyen istediğine oy veriyor, en seçilen ödül falan da almıyor yani...

kızlar ''surrender'' bence çok güzel:27: ''teslim'' anlamında kullanılıyor:27: ruhu teslim, allaha teslim, karakola teslim,
hayata teslim, aşka teslim, acıya teslim, kadere teslim,
ne gelırse aklınıza işte
bir şeylere teslim işte:27::27:

Hanımkeleşimigetir

:31::31::27:

:17:kıyamadım oyum size :54:
tanımıyorum ama o kadar yazmışsınız kime vereceğimi bilemedim:26: sizde karar kıldım:38:

:40:en güzel avatarlı kullanıcı yarışması yokmu:23:

biz etliğe sütlüğe karışmayan ama zamnının çoğunu kk da geçiren üyeler ne seçilicez peki:19:

bu arada yarışmalar aynı facedeki güzellik yarışmaları gb arkadaşı çok olan kazanıyo gb:1:neyse herkeze başarılar:42:

:40:en güzel avatarlı kullanıcı yarışması yokmu:23:

biz etliğe sütlüğe karışmayan ama zamnının çoğunu kk da geçiren üyeler ne seçilicez peki:19:

bu arada yarışmalar aynı facedeki güzellik yarışmaları gb arkadaşı çok olan kazanıyo gb:1:neyse herkeze başarılar:42:

senin avatar da fena değilmiş hakkatten ama gündüz kaldır bari gece koy:9::9::9::9:

senin avatar da fena değilmiş hakkatten ama gündüz kaldır bari gece koy:9::9::9::9:

gündüz işteyim zaten geceleri ilham alıyom merak etmeyin:51::17:

dimi ya en güzel avatar yarışması istiyorum:36::36:

bundan sonra her konuya dalıcam yorum yapıcam şöhret olmadan aday olunmuyo dimekki kaç senedir şu kkdayım bişi seçilmedim yahuu masaları silsem adisyonları toplasam :43:bişi seçin beni en olmak istiyo canumm:37:

gündüz işteyim zaten geceleri ilham alıyom merak etmeyin:51::17:

dimi ya en güzel avatar yarışması istiyorum:36::36:

bundan sonra her konuya dalıcam yorum yapıcam şöhret olmadan aday olunmuyo dimekki kaç senedir şu kkdayım bişi seçilmedim yahuu masaları silsem adisyonları toplasam :43:bişi seçin beni en olmak istiyo canumm:37:

en güzel avatar diye başlık yok muydu ya ,ben seninkini görmüş olsaydım önceden, seni yazardım oraya.

Back