Bir de kendimize oy verebiliyormuydukO daha ilginçmiş
Alt tarafi bir oylama bu kadar hirs cok anlamsiz ne yapabilirim arkadaslarim tarafindan seviliyorsam ben kimseyi zorlamadim kendime verdigim oy sayilmayacak zaten rahat olun ama yine de acik ara fark var bosverin ben egleniyorum siz de oyle yapin birinci olursam bana madalya takmayacaklar nasilsa sadece geyigine takip ediyorum ama sizin tavriniz cok ilginc geldi gercekten yazmadan edemedim ki bu da son verdigim cevap olucak cunku gerek yok uzerinde durulmaya....
CevapBu kadar önemli yani ?
Evet ilginç... Masumiyet kadar -sıradan- bir kullanıcı adı bu kategoride anca arkadaş desteğiyle sizin tabirinizce -birinci- olur
Selametle
Masumiyet ? En güzel kullanıcı adı ?
İlginçmiş...
Olayı ne kadar büyütmüşsünüz,
Hayalmahsüllerinin yazdığı tek cümle ''masumuyet ne kadar ilginç''.
Olayın muhattabı olmayan biri gelmiş,sırf sataşmak için laf atmış konu buralara gelmiş.
Hayalcim oyuna gelme canım,masumuyet güzel ,anlamlı bir nick,hayalmahsülleriofiside oldukça keyifli bir nick.
Olayı ne kadar büyütmüşsünüz,
Hayalmahsüllerinin yazdığı tek cümle ''masumuyet ne kadar ilginç''.
Olayın muhattabı olmayan biri gelmiş,sırf sataşmak için laf atmış konu buralara gelmiş.
Hayalcim oyuna gelme canım,masumuyet güzel ,anlamlı bir nick,hayalmahsülleriofiside oldukça keyifli bir nick.
evet haklısın arkadaşım
oyuna gelme hayal toprak mahsulleri ofisine gel
sayende konu buraya kadar geldi hadi kolay gelsin herkese iyi olan kazansın :) şimdi bi espiri daha yapcaktım ama neyse
afom seni seviyorum söylemiş miydim daha önceHayalMahsulleriOfisi ? 32 oy?
ilginçmiş..
Neye cevap vermem gerekiyor anlayamadim. oylamalarla yeterince cevap verilmis olunuyor zaten
Hala ilginc mi???
kadınlar kulubu enlerinde yeni bi konu açılacak :18:
en seçimleri sonrası 589 ölü 5965 yaralı var
Bak bu doğru bir tespit olmuş.
Hanımlar, kk üyeleri,
huyunu suyunu, yazdıklarını, tavrını, edasını sevmedikleriniz olabilir, bu normaldir, herkes herkese şirin gelmeyebilir fakat şirin gelmiyor diye her fırsatı, her topiği kullanıp laf sokmanız hoş değil.
Sizin sevmediğinizi, başkaları seviyor, kendine yakın buluyor ki oy veriyor, yazdığında beğen tuşuna basıyor, yorumlarına destek mesajları atıyor.
Birbirinizi sevsenizde sevmesenizde aynı sitenin üyelerisiniz, aynı konularda, aynı bölümlerde geziyor, yorum yazıyor olmanız çok doğal, doğal olmayan sevmediğiniz o üyenin yazdığı birşeyi yakalayıp iğnelemeniz, sussanız, yorum yapmasanız, ki isteseniz yorum yapmayabilirsiniz, çok mu zor sessiz kalmak, cevap vermeyince gururunuz kırılıyor, kişiliğiniz mi inciniyor anlamıyorum ki.
Artık yarışma topiklerindeki hiçbir iğnelemeye müsamaha göstermeyeceğim, şimdiye kadar ses etmiyordum bir yarışmadan sebep kimse ceza almasın diye fakat yok böyle olmuyor, ya iğnelemeyi bırakın ya cezalara razı gelin.
Bir de kendimize oy verebiliyormuydukO daha ilginçmiş
-Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,
CevapBu kadar önemli yani ?
Evet ilginç... Masumiyet kadar -sıradan- bir kullanıcı adı bu kategoride anca arkadaş desteğiyle sizin tabirinizce -birinci- olur
Selametle
Bak bu doğru bir tespit olmuş.
Hanımlar, kk üyeleri,
huyunu suyunu, yazdıklarını, tavrını, edasını sevmedikleriniz olabilir, bu normaldir, herkes herkese şirin gelmeyebilir fakat şirin gelmiyor diye her fırsatı, her topiği kullanıp laf sokmanız hoş değil.
Sizin sevmediğinizi, başkaları seviyor, kendine yakın buluyor ki oy veriyor, yazdığında beğen tuşuna basıyor, yorumlarına destek mesajları atıyor.
Birbirinizi sevsenizde sevmesenizde aynı sitenin üyelerisiniz, aynı konularda, aynı bölümlerde geziyor, yorum yazıyor olmanız çok doğal, doğal olmayan sevmediğiniz o üyenin yazdığı birşeyi yakalayıp iğnelemeniz, sussanız, yorum yapmasanız, ki isteseniz yorum yapmayabilirsiniz, çok mu zor sessiz kalmak, cevap vermeyince gururunuz kırılıyor, kişiliğiniz mi inciniyor anlamıyorum ki.
Artık yarışma topiklerindeki hiçbir iğnelemeye müsamaha göstermeyeceğim, şimdiye kadar ses etmiyordum bir yarışmadan sebep kimse ceza almasın diye fakat yok böyle olmuyor, ya iğnelemeyi bırakın ya cezalara razı gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?