En güzel kullanıcı adına sahip Kadınlar Kulübü üyesi ?

En güzel kullanıcı adına sahip Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    319
Bir de kendimize oy verebiliyormuyduk :51: O daha ilginçmiş :8:

Bu hirs niye bu daha ilginc hayir yani kisileri secen kazen...ki hirs yaptiginiz kisiyle aranizda 1 oy mu var ki kendi oyunu bu kadar onemsediniz:)))

Bu eglence icin yapilmis birsey hepimiz de yetiskin insanlariz...birakin bu hirslari da keyfinize bakin,hayir diger nick leri elestirince arti puan mi vericekler size,nedir yani....

Alt tarafi bir oylama bu kadar hirs cok anlamsiz ne yapabilirim arkadaslarim tarafindan seviliyorsam ben kimseyi zorlamadim kendime verdigim oy sayilmayacak zaten rahat olun ama yine de acik ara fark var bosverin ben egleniyorum siz de oyle yapin birinci olursam bana madalya takmayacaklar nasilsa sadece geyigine takip ediyorum ama sizin tavriniz cok ilginc geldi gercekten yazmadan edemedim ki bu da son verdigim cevap olucak cunku gerek yok uzerinde durulmaya....

Hırs mı :52: Oy veren 33 kişiden sadece 10 kadarıyla sohbetim, arkadaşlığım var ve kendime oy vermedim, hırs sahibi olsam kendime de oy verirdim :97:
Neyse ikili konuşmaya döndürmeye gerek yok, ben bana -tuhaf- gelen bir durumu dile getirdim, o kadar. Tartışmaya niyetim yok...

Masumiyet ...Güzel şeyler çağrıştırıyor , burada da güzel kullanıcı isimleri oylanıyor.
Sıradan bir kelime olması mesele olmamalı , onun için en yaratıcı kullanıcı adı altında başka başlıklar var zaten.

Olayı ne kadar büyütmüşsünüz,

Hayalmahsüllerinin yazdığı tek cümle ''masumuyet ne kadar ilginç''.

Olayın muhattabı olmayan biri gelmiş,sırf sataşmak için laf atmış konu buralara gelmiş.

Hayalcim oyuna gelme canım,masumuyet güzel ,anlamlı bir nick,hayalmahsülleriofiside oldukça keyifli bir nick.

kadınlar kulubu enlerinde yeni bi konu açılacak :18:

en seçimleri sonrası 589 ölü 5965 yaralı var :37:

Olayın muhattabı olmayan biri gelmiş,sırf sataşmak için laf atmış konu buralara gelmiş.

Hayalcim oyuna gelme canım,masumuyet güzel ,anlamlı bir nick,hayalmahsülleriofiside oldukça keyifli bir nick.

evet haklısın arkadaşım

oyuna gelme hayal toprak mahsulleri ofisine gel :1::1:

sayende konu buraya kadar geldi hadi kolay gelsin herkese iyi olan kazansın :) şimdi bi espiri daha yapcaktım ama neyse

''K''endine ''İ''yi ''B''ak ne güne duruyor parkoncuğum, artık onu kullanmaya başladım

evet haklısın arkadaşım

oyuna gelme hayal toprak mahsulleri ofisine gel :1::1:

sayende konu buraya kadar geldi hadi kolay gelsin herkese iyi olan kazansın :) şimdi bi espiri daha yapcaktım ama neyse

''espiri'' başarılı bir espri...
hasbinallah, kullanıcı adımdaki -ince''espiri''- anlaşılamadı mı ? :51:

HayalMahsulleriOfisi ? 32 oy?

ilginçmiş..
afom seni seviyorum söylemiş miydim daha önce :ssz:
Neye cevap vermem gerekiyor anlayamadim. oylamalarla yeterince cevap verilmis olunuyor zaten :52:

Hala ilginc mi???

masumiyet ne kadar güzel bir nick senin nickine bakmadan oy vermişim keşke sana oy verseydim
madem bu kadar anlam yüklendi enlere biz de ona göre konusalım.
koskaca insanlarız ya hu:19:
ausencianın dediği gibi sezarın hakıı sezara vermek gerek:51:

kadınlar kulubu enlerinde yeni bi konu açılacak :18:

en seçimleri sonrası 589 ölü 5965 yaralı var :37:

Bak bu doğru bir tespit olmuş.

Hanımlar, kk üyeleri,

huyunu suyunu, yazdıklarını, tavrını, edasını sevmedikleriniz olabilir, bu normaldir, herkes herkese şirin gelmeyebilir fakat şirin gelmiyor diye her fırsatı, her topiği kullanıp laf sokmanız hoş değil.

Sizin sevmediğinizi, başkaları seviyor, kendine yakın buluyor ki oy veriyor, yazdığında beğen tuşuna basıyor, yorumlarına destek mesajları atıyor.

Birbirinizi sevsenizde sevmesenizde aynı sitenin üyelerisiniz, aynı konularda, aynı bölümlerde geziyor, yorum yazıyor olmanız çok doğal, doğal olmayan sevmediğiniz o üyenin yazdığı birşeyi yakalayıp iğnelemeniz, sussanız, yorum yapmasanız, ki isteseniz yorum yapmayabilirsiniz, çok mu zor sessiz kalmak, cevap vermeyince gururunuz kırılıyor, kişiliğiniz mi inciniyor anlamıyorum ki.

Artık yarışma topiklerindeki hiçbir iğnelemeye müsamaha göstermeyeceğim, şimdiye kadar ses etmiyordum bir yarışmadan sebep kimse ceza almasın diye fakat yok böyle olmuyor, ya iğnelemeyi bırakın ya cezalara razı gelin.

Hanımlar, kk üyeleri,

huyunu suyunu, yazdıklarını, tavrını, edasını sevmedikleriniz olabilir, bu normaldir, herkes herkese şirin gelmeyebilir fakat şirin gelmiyor diye her fırsatı, her topiği kullanıp laf sokmanız hoş değil.

Sizin sevmediğinizi, başkaları seviyor, kendine yakın buluyor ki oy veriyor, yazdığında beğen tuşuna basıyor, yorumlarına destek mesajları atıyor.

Birbirinizi sevsenizde sevmesenizde aynı sitenin üyelerisiniz, aynı konularda, aynı bölümlerde geziyor, yorum yazıyor olmanız çok doğal, doğal olmayan sevmediğiniz o üyenin yazdığı birşeyi yakalayıp iğnelemeniz, sussanız, yorum yapmasanız, ki isteseniz yorum yapmayabilirsiniz, çok mu zor sessiz kalmak, cevap vermeyince gururunuz kırılıyor, kişiliğiniz mi inciniyor anlamıyorum ki.

Artık yarışma topiklerindeki hiçbir iğnelemeye müsamaha göstermeyeceğim, şimdiye kadar ses etmiyordum bir yarışmadan sebep kimse ceza almasın diye fakat yok böyle olmuyor, ya iğnelemeyi bırakın ya cezalara razı gelin.

bence bu kategorilerin altı ,yoruma kapalı olsun.. sohbet için başlık açmıçtı kazen ...
böyle olunca ister istemez neden oy verdiğini yazıyo insan..

Cevap :23: Bu kadar önemli yani ?
Evet ilginç... Masumiyet kadar -sıradan- bir kullanıcı adı bu kategoride anca arkadaş desteğiyle sizin tabirinizce -birinci- olur :51:
Selametle :3:

Dikkatimi çektide bu kadar sıradan bi kullanıcı adı demişsin, yalnız başlık zaten en ilginç en komik en garip vs değil en güzel kullanıcı adı yazıyor.
1. cilik eldeyken çok iyide biri seni geçincemi arkadaş desteği oluyor?
Hoş gerçi arkadaş desteği dedin de genel anlamda bi arkadaş desteği var bu kkda ama bütün konularda geçerli bu ..
Mesela enler seçilcek dendiğinde beni seç kankaaa bak küserim bak beni yaz vs deyipte topik topik gezip geyik yapanlara ne demeli sende buna dahilmiydin hatırlamıyorum neyse.
Ve bir şey daha onun arkadaşları ona vermiş senin arkadaşların sana vermiş ve yinede açık ara fark var arkadaş desteğinin haricindede masumiyet en güzel nick olarak beğenilmiş işte..
Bu arada ben masumiyeti tanımam etmem bunuda belirteyim.

oyumu masumiyet e verdim, kendisini hiç tanımıyorum, kk da da hiç rastladım mı, rastlamadım mı hatırlamıyorum valla ama nickleri okurken, masumiyeti okuyunca bende güzel bi his uyandırdı:32::32:

Hanımlar, kk üyeleri,

hislerime bu kadar tercüman olunabilirdi...:46:

Back