En güzel kullanıcı adına sahip Kadınlar Kulübü üyesi ?

En güzel kullanıcı adına sahip Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    319
Hayırlı uğurlu olsun, kendimi seçemeyeceğime göre DepresifPolyanna dedim :16:
Kendisine sevgiler, hiç tanımasamda polyanna mutlu olmalı, çıksın depresiflikten :31:
Handan abla, çekişiyoruz bu kategoride farkındamısın :23:

ben kendimize oy veremeyeceğimizi bilmiordum :17: baktım sadece burda aday olmuşum. hoşuma gitti kendime veriverdim oy :) :30:

aaaa ben adayım:53::53::53:

keşke daha mutlu bir nick alabilseydim ama benim kk hikayem mutsuzluğumla başladı

aaaaaa ben de adaymışım ya burda hemi de oy bilem almışım

lambruscooooooo:3::3::3::3:

[video=youtube;xiINg5Hd284]http://www.youtube.com/watch?v=xiINg5Hd284[/video]

Masumiyet diyorum...

Ve ekliyorum;
Masumiyet hiç bir zaman sonsuza kadar sürmez...

Neye cevap vermem gerekiyor anlayamadim. oylamalarla yeterince cevap verilmis olunuyor zaten :52:

Hala ilginc mi???

Neye cevap vermem gerekiyor anlayamadim. oylamalarla yeterince cevap verilmis olunuyor zaten :52:

Hala ilginc mi???

Cevap :23: Bu kadar önemli yani ?
Evet ilginç... Masumiyet kadar -sıradan- bir kullanıcı adı bu kategoride anca arkadaş desteğiyle sizin tabirinizce -birinci- olur :51:
Selametle :3:

Alt tarafi bir oylama bu kadar hirs cok anlamsiz ne yapabilirim arkadaslarim tarafindan seviliyorsam ben kimseyi zorlamadim kendime verdigim oy sayilmayacak zaten rahat olun ama yine de acik ara fark var bosverin ben egleniyorum siz de oyle yapin birinci olursam bana madalya takmayacaklar nasilsa sadece geyigine takip ediyorum ama sizin tavriniz cok ilginc geldi gercekten yazmadan edemedim ki bu da son verdigim cevap olucak cunku gerek yok uzerinde durulmaya....

Back