- 16 Ağustos 2023
- 150
- 18
- 13
- 27
- Konu Sahibi duygutekin1336
-
çogunluk kırmızısını söyledi ama kirmizidan sonra onuda denerimPerosun sarısı güzel ve kalıcı. Bir de ben denemek için file marketten aldım. Fiyatı 56 tl’ydi ve şaşırdım gerçekten mis gibi kokuyor. Koku evi sarıyor hatta.
ya ben aslin da sürekli yumusatici degistirmeyi sevmiyorum aslindacamasir makinemi degistirince yumosa geri donücem cok güzel kokarsa yumosa devam edicem ama yine ayni olursa perosa bakcam artikBen de peros kullanıyorum kırmızı olandan
Gercekten güzel kokuyor ama tavsiyem arada değiştirmeniz
Kokuya alışılıyor
Parfüm gibi düşünün
aynen cnm perosun hepsi güzelmiş çogunluğu sarı ve kırmizısi diyorNormalde yumoş ve vernel güzel. Sadece fiyatları farklı. Ben mintax kullanıyorum. Kokusu güzel. Bingo da kullandım daha önce. Oda hoştu kokusu. Peros markasinida söyleyen ve kullanan var onun da iyi olduğunu duydum...
Çamaşır deterjanınız neya ben aslin da sürekli yumusatici degistirmeyi sevmiyorum aslindacamasir makinemi degistirince yumosa geri donücem cok güzel kokarsa yumosa devam edicem ama yine ayni olursa perosa bakcam artik
persil kullaniyom renkliler icin beyazlarda omo active fresh cnmÇamaşır deterjanınız ne
Bazen onunla uyum sağlamıyor yumuşatıcı
Ben bir ara ariel çamaşır deterjanı bingo yumuşatıcı kullanıyordum güzel uyum olmuştu
Şimdi sıvı deterjan peros kullanıyorum
Yumuşatıcıyı da perosla devam edeyım dedim
cnm benim makinenin temizligini duzenli yapıyorum ayda bir iki ayda bir makine temizleyici ile temizliyorum deterjan kutusunu da temizliyorum sanırım regal markasi gercekten iyi degil 4 senebgecti arada guzel kokutuyorMakinanızı temizlemenizi öneririm .
Ben de lilyum kullanıyorum ve baya kalıcı.
Perosun sarısını da kullandım o da fena değil hatta geçen gün gratisten 30 tl ye almıştım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?