Saç Rengi ve Saç Boyama en güzel kahveler hangi boyada

en güzel kahveler

• loreal casting

OY: 3 25,0%
  • koleston

OY: 2 16,7%
  • palette

OY: 7 58,3%
  • voıla

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .

tugba59

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
143
1
296
İstanbul
kızlar merhaba..saçlarım rengi çok aktı be dipleri 1-2 cm çıktı..güzel bi kahve yapmak istiyorum ama sizce en güzel kahve hangi boyada bana renklerin adlarınıda yazarsanız çok sevinirim..

ben ilk başta loreal kullanıyordum beyaz iççin değil ama renk değişikliği amaçlı.. sonra koleston kullandım pek istenilen rengi vermiyor o.. en sonda palette kullandım ve bronz kahvesi çok iyi bence. beyazlarımda var artık onlarıda iyi kapatıyor... herkeste rengini soruyor bende beğeniyorum bir bak istersen marketlerden...

Açık bir kahve mi yoksa koyu bir kahve mi düşünüyorsunuz? :)

valla voila saç boyası berbat hiç begenmiyorum...koleston çok çabuk akıyoo...palettede öyle...loreal çok iyi diye duydum tam kuu üstündeki rengi elde ediyomuşsunuz..ben vital kullanıyorum ama normalden 1-2 ton koyu tutuyor yani kahveye boyarsanız siyah gibi olur...ama akmıyor o açıdan memnun kalmıştım:)

canım vital,palettenin tüp hali aynı boya yani bende bya kullandım vitali ve çok memnundum

bende loreal kullanıyorum saçım ilk röfleydi onu bile çok güzel kapattı ve şimdi sürekli onu kullanıyorum numarsıda 6:35 tavsiye ederim ve saçı çok canllı ve parlak gösteriyo

arkadaşlar voila bencede kötü bir boya. üstelik çok kişiden duydum saçı döktüğünü... loreal tabi daha kaliteli ancak kahve tonları en güzel palette de var hepsine baktım denedim nerdeyse kalite olarkta çok iyi doğrusu palette ben en kaliteli loreal diye bilirdim ancak o da aynen öyle... loreal de kahve tonları pek fazla değil ve kızılımsı kahveleri var. koleston evet çabuk akıyor. o da kutudaki tondan daha koyu oluyor.. gerçi inceleyin bazılarının açıcı özelliği var markalarda bazıları sadece beyaz kapatmak için renk değiştirmek istiyorsanız tercihinizi o yönde yapın...zaten koyu renk saçınız varsa normal bir boyadan renk değiştirmesini beklemiyorsunuz sanırım.:)

bende loreal kullanıyorum saçım ilk röfleydi onu bile çok güzel kapattı ve şimdi sürekli onu kullanıyorum numarsıda 6:35 tavsiye ederim ve saçı çok canllı ve parlak gösteriyo
Ccnm baktım ama çok açık bir renk değilmi bu renk..benim saçım koyu bir kahve değil ama çok açık bir kahvede değil yani..bana çok açık gibi gedi rengi..sen boyadığında nasıl bir kahve oluyor..acaba kutunun üzerindeki alakasız bir kahve mi merak ettim.

Tuğba Hanım en parlak renkler loreal de oluyor ancak loreal i de saçta çok fazla bekletmemek gerekiyor yoksa renk kutudaki resimden koyu çıkıyor :) Ben Loreal'in sıcak çikolatasına bayılıyorum :)

Daha kahve tonu isterseniz de 400 ve 530 numarası çok hoş..

Reklamlarda Arzum Onan'ın saç rengi diye geçen Çikolata Kahve de bir harika!! :)

canım vital,palettenin tüp hali aynı boya yani bende bya kullandım vitali ve çok memnundum

cnmm ciddennnn çok memnunum şöle bşy varrr baya koyu tutuyor mesela açık kahvesii koyu kahve gibi oluyor..koyu kahveside siyah gibi..ama akmıyorrrr valla en fazla ilk iki duşta hafif akıyor okdr..koyu renkler için keisnlikle vitali kuanın derim.bide igore var ama onu bulmak kolay olmuyorrr..

palette ve vital çok çok koyu tutuyor.ben kendim için palette sıcak çikolata almıştım annem göz koydu boyama.o aldı boyadı ve simsiyah oldu saçları.halbuki yapay saç üzerinde böyle koyu değildi.güneşte azıcık bir kızıllık belli oluyor.çok şükür ben boyamamışım.annem koyu olur beğenmezsin dedi diye ben de kendime voila cappuccino aldım.çok da güzel bi kahve oldu.katalogtaki saçta nasıl duruyorsa aynen o renk oldu.ilk defa kendi saçımda denediğim için voilayı korka korka boyadım çok koyu olur diye ama paletteden çok daha iyi diyebilirim.en azından kahve olduğu belli oluyor ve kızılımsı ışıltıları da çok hoş duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…