Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım vital,palettenin tüp hali aynı boya yani bende bya kullandım vitali ve çok memnundumvalla voila saç boyası berbat hiç begenmiyorum...koleston çok çabuk akıyoo...palettede öyle...loreal çok iyi diye duydum tam kuu üstündeki rengi elde ediyomuşsunuz..ben vital kullanıyorum ama normalden 1-2 ton koyu tutuyor yani kahveye boyarsanız siyah gibi olur...ama akmıyor o açıdan memnun kalmıştım:)
Ccnm baktım ama çok açık bir renk değilmi bu renk..benim saçım koyu bir kahve değil ama çok açık bir kahvede değil yani..bana çok açık gibi gedi rengi..sen boyadığında nasıl bir kahve oluyor..acaba kutunun üzerindeki alakasız bir kahve mi merak ettim.bende loreal kullanıyorum saçım ilk röfleydi onu bile çok güzel kapattı ve şimdi sürekli onu kullanıyorum numarsıda 6:35 tavsiye ederim ve saçı çok canllı ve parlak gösteriyo
canım vital,palettenin tüp hali aynı boya yani bende bya kullandım vitali ve çok memnundum