• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En güzel kadın parfümleri önerileri

Black opium şahane bir koku esmerlerde özellikle. Dior miss fresh yaz için çok güzel .
Ve benim vazgeçilmezim dior hypnotic poıson . Çok seksi bir koku ama çok ağırdır . Son olarak lancome önerebilirim .

Black opium şahane bir koku esmerlerde özellikle. Dior miss fresh yaz için çok güzel .
Ve benim vazgeçilmezim dior hypnotic poıson . Çok seksi bir koku ama çok ağırdır . Son olarak lancome önerebilirim .
Boyner’den ya da Sevil’den alıyorum.

[/QUOTE
Boyner’den ya da Sevil’den alıyorum.
beyaz tenliyim ben diorun miss kokusu çok sıradan gelmişti coco chanel mademoiselle çok hoşuma gitti. Sevilden alabilirim internette trendyol indirimli ama orijinal mi emin olamıyorum

yani haklısın orijinal olmayabilir .bence internetten almak yerine gidip kokuları deneyenilirsin. Ya sa Boyner’in kendi sitesinden alabilirsin .

Back