• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en güzel hamileyim diyen parmak kaldırsın..

• Konu Sahibi Konu Sahibi aynur-mart
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aynur-mart

Ziyaretçi
slm kızlar...evet kimileri hamileligin kendisini çirkinleştirdigini söyler kimiyse çok degiştim güzelleştim der ve eşinin daha fazla begendigini söyler...siz hangisisiniz??valla ben güzelleştim diyenlerdenim galiba.hadi bakalım nasıl oldunuz söyleyin

valla ben de bir acayip oldum kendimi daha çok beğeniyorum galiba şimdi hamileyken sanırım güzelleştim gerçi biraz moralle de alakalı insan bebeğinin olucağını bildiği için kendini hep mutlu hissediyor ve bunun sonucunda da güzel hissediyor.............

kızlar bende guzellestım dıyenlerdendımmmmmm:))))))
sureklı hamıle olasım varrrrrrrr:))))))
bundan dolayıııııııı.
normalde cok zayıfım.40kg hamılelıkte 50lerı goruyorum eeee guzel oluyorum.bır dırhem et mısalı:)))))))))))))
sımdıde fena degılım ama hamılelıkte cılte guzellesme kıloda olunca bıraz daha bı guzel oluyo. 3kıloluk gobek bıle yakısıyo bee.
Rabbım herkese bu guzellıgı nasıp etsın

bende güzelleştim diyenlerdenim:) çillerim vardı yüzümde onlar gitti sanki fondoten sürüyomusum gibi tek derdim saçlarım hamile olmadan önce boyatmıstım sarıya şimdi siyah saçlarım çıkıyo bi tuhaf görünüyo.
ama eşim çok güzelleştiğimi söylüyo.bide çok kilo almasam daha ii olacak jeyyar

ben teletabilere benziyodum ya tulumuda giyip geziyodum ortada

bende güzelleştim diyenlerdenim:)) etraftakilerde öyle diyor.cildim bir kere çok pürüzsüzleşti.tabi şu anda bol su içmemin faydasını görüyorum.saçlarım acayip şekilde kendi kendine fönlü gibi duruyor. eşimde sürekli söylüyor değiştin ve güzelleştin diye ayyy kızlar havalardayım yani:) ama tabi birde bana sorsunlar.ne derlerse desinler 30lu haftalar zormuş. bi an önce 6 haftanın geçmesini bekliyorum.

bendee guzelleştım kılo alınca cunku bende 45 kılo ıle hamıle kaldım şımdı aıledekıler oramı buramı sıkıyorlar arada ama olsunnnnn :)
sankim cildimde de bi tazelik oluştu

ya kızlar bilmiyorum benim için daha erkenmi konuşmak ama benim suratımı bi sivilce bastı sıkıntıdanmıdır bilmem ama günlerimde biraz zor geçiyor. düzelir heralde dimi kızlar ya bu sivilceler.

düzelir hiç merak etme benim de ilk zamanlar çok kötü olmuştu cildim şimdi bebegim 28 günlük ve cildimde tek pürüz kalmadı.ilk zamanlar vücudunun degişmesi her gün aynada sanki başka biri varmış gibi hissettiğin biile olur.bende 42 kiloyla hamile kaldım 58 le dogum yaptım valla kilolu olmak yakışıyomuş

ama malesef veriliyor kilolar helencim.küçük afacanlar hemen kiloları alıveriyorlar senden.kalk yat kalk yat bi bakmışsın kilolar yok

AYY AYY AYYY BİZİM HAMİŞLERİN HEPSİ GÜZEL CANIM AMA GERCEKTEN HAMİŞLER GÜZELLEŞİR ÇÜNKÜ BEBİŞTEN DOLAYI MUTLU OLUYORSUNUZ VE ODA MUTLU OLMAKTA YÜZE YANSIYOR TABİİİ :dance:
BENDE GÜZELLEŞTİMMMMMMM :teytey:a.s.

Kız bebek annenin güzelliğini alır dediler bana ama henüz almadı kısım :) bende 47 kiloydum çok zayıftım hamile kaldığında şimdi 23. haftadayım 53 kilo oldum kilo yaradı yüsüm çok pürüzsüz ama saçlarım çok kötü oldu benim çok yağlıydı şimdi çok kuru kırıldı kestiremiyorumda batıl inanç biliyorum ama :bbo: yıkadıktan sonra kremler falan fayda etmiyor zor açılıyor cildimde kurudu ama o iyi oldu tabii cildimde çok yağlıydı. genel olaak hamileik bende güsel değişimler yaptı diyebilirim :dance:

herkes kilo aldıgı için mutlu :)))
benimse tek derdim bu kilolar, ben aynı benim ama kendimi böyle şişko görmeye
alışamadım bir türlü,18 kilo aldım:( ve çevremdekilerin bana şişko-pehlivan gibi salak salak
yakıştırmaları çok canımı sıkıyor, sanki onlar hamile olmadı hiç...

valla kızlar en güzel hamile bendim sadece bebeğim vardı ne suratım şişti ne ayakları tek göbeğim vardı doğurunca dahada güzelleştim göbeğimden eser kalmadı hamile kalmadan önce biraz göbeğim vardı doğurunca o bile gitti karnım dümdüz oldu herkes hamileliğimdede doğum yapıncada hayran kaldı mankenler gibi hamile kalıp doğurdum normal doğum yapın kızlar göbekten eser kalmıyo

helencim dogumdan sonra sen bi dönem egzersiz falan yapamazsın göbegim gitsin diye de sakın zorlama kendini.Allah korusun dikişlerine zarar verirsin.biraz daha zaman alabilir normal doguma göre göbeginin gitmesi ama gidiyor bunu düşün ve sakın canını sıkma göbegim kalır diye.

bende güzelleştim diyenlerdenim kızlar:))))))hamileyken 62 kilo falan olmuştum....herkes çok beğeniyordu kilo falan verme dediler...ama şuan 46kg oldum malesef...çünkü benim cadı hiç durmuyo...:))))

küçücük başlarıyla parmaklarında oynatıyorlar bizleri degil mi?valla çok fenalar çok..ama yerim ben onların hepsini bütün kilolar feda olsun

Back
X