en güzel günüm gecem :) 10.11.12

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
söz nişan bir arada yaptık :) olmuşmu ? :)

Eklentiler

• $gi_4779_9.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 368
  • $CIMG6542.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 371
  • $10112012103kloıh.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 383
  • $10112012104.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 381
  • $collage.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 370
  • $collagej.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 368
  • $hjj.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 335
  • $FunPhotoBox3130951332xwfbsg.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 350
Son düzenleme:
Reactions: gve
Eneeee aynı gün nişanlanmışızz

Canım hayırlı olsun pek de güzel olmuşsun Rabbim mutluluğumuzu daim etsin diyeyim hayırlısı ile de tamamına erdirelim

Eneeee aynı gün nişanlanmışızz

Canım hayırlı olsun pek de güzel olmuşsun Rabbim mutluluğumuzu daim etsin diyeyim hayırlısı ile de tamamına erdirelim

ne hoş bi tesadüfff :) çokkk tesekur edermmm :) yaa siz ne guzel dugun tarıhı almıssınız dugune az kalmıs bıran once sızı bırbırınıze nasıp etsın :) bızım henuz dugun tarıhı bellı degıl cok sıkıntılıyım :)

Evet çok güzel bi tesadüf olmuş sizde özel bi tarih seçmişsiniz 10.11.12 Düğün tarihimiz belli çok şükür hatta hafta sonu mobilyalarımızı bile aldık biz biraz hızlı gidenlerdeniz. Boşver sen sıkıntı yapma zaten o düğün tarihi belli olunca herşey ip söküğü gibi peşpeşe geliyor sen bu sakinliği iyi değerlendir şimdi nasıl olsa yorulucan ileride

aminn inşallah düğün tarihi belli olsun çocuk sevındırcem valla:) :) sanada bol güç kuvvet versın allah :) malum koşuşturma bayağıda kilo verırsın sen smdı :) oh ne guzel :) düğün resımlerını görmekk isterimmm :)

inşaallah canım nasip olursa eklerim tabii.. Kilo verdim vermezmiyimm çok şükür işime geldi

Sen sıkıştır erkek tarafını eylül güzel bi ay

inşaallah canım nasip olursa eklerim tabii.. Kilo verdim vermezmiyimm çok şükür işime geldi

Sen sıkıştır erkek tarafını eylül güzel bi ay

aslında çok dertlıyım :S kımseyle paylaşamıyorum bunaldım oldukça
nişanlandık zor ıkna ettık babamı aıle buyuklerı gırdı araya okulunun bıtmesıne bırkac ders kaldı,askerlıgını yapmadı suan bı ısı yok diye babam bekleyelm iş bulsn sonra ıstemeye gelsınler dedı ama bu sure ıcınde bızı gorusturmeyecektı çok baskın bir adamdır babam bu iş böyle olmazdı!...
bızde hatrı sayılır kişileri araya soktuk ikna ettık nişan yaptık bu surecte nısanlım cok bankayla gorusmeye gıttı bır cok ısbasvurusunda bulundu ama olmadı 6 aydır iş bulamadık babam artk küplere bindi zaptedemıyoruz ve benım annemde yok annemı 17 agustosta kaybettım babam evlı eşi cocukları var uvey annem cok kotu bırı degıl ama benle ılgılı konularda gerıde duruyor babamı yatıstıramıyor.
nişanlıma söylemedım ama nişanı atalım bu çocugun çalışmaya niyeti yoklara kadar geldı durum babam böyle dusunuyor.inan zor durumdayız o ayrı streste ben ayrı benımde hayallerım var işler istedgmiz gibi gtseydi temmuzda düğün düşünuyorduk
çevreden soruyorlar nezaman düğün diye daha bir dolu baskı inan çok bunaldım depresyona girdim nekadar zormuş ben nişanlıma guvenıyorum fakat nasip degıl olmuyor iş
bazen bende umutsuzluga kapılıyorum bu iş olmayacak galiba diyorum nısanlımı cok sevıyorum ve ozluyorumda gorusemıyoruz dusun bırde o ıstanbulda ben sakaryada olmamıza ragmen babam sıkıntı yapıyor bende kaçamak gorusuyorum ama nekadar ? rahat degılz bızımde bıran once evlenıp yuvamızı kurmamız lazım kayın valıdem ki anne diyorum ona cok sevıyorum bı ıse girse hıc bekletmıcem hemen yapcam dugunuzu diyor ama işe giremedı bırazda gururludur nısanlım mukemmelıyetci iş seçiyor bu sıralar cok yıprandık hem gorusemıyoruz 3 ay oldu hemde ıkmzde streslıyız kavga halidir gidiyor hersey cok zor ya neyse senınde canını sıkmayım sımdi kafan zaten doludur :) :S dua et bana canım kalpten edılen bı dua kapıları açar :) sende çok mutlu huzurlu bır yuva kurarsın inşallah ♥

Canım ilk önce başın sağolsun. ve benim için ettiğin duaların daha daha güzelleri başına gelsin inşaallah. Sabret seni anlıyorum belki benim bu kadar zor olmadı ama bizimkinin ailesi de şehir dışında organize etmek zor. Şuan nişanlımda iş arıyor bak ben stres yapıyormuyum Zamanla olacağına inan ama önce birbirinize sımsıkı sarılın çünkü bi fırtına içindesiniz bir olmazsanız kazanamazsınız.

Ona hep motive ol ama neden iş seçtiğini sor ve tatlı tatlı anlat sıkıntılarını ama böyle üzerine giderek değil arkadaşınla dertleşir gibi. Ama sana şunu söyleyeyim askerliği varsa bekle bitirsin gelsin öyle alsın seni. hem oarada bi pişsin değerini de anlasın. Sabır şuan tek ilacın acele etme. Baban sana düşkün sanırım çünkü sıkması bu yüzden gitmen üzecektir ve bu da onu baskınlaştırıyodur istemsizce.

Eğer 6 aylık asker olacaksa gitsin ağustosta hazır işi yokken Şubat gibi gelir yaza kadar iş bulur ev kurarsınız zaten bi kere bankalar almazlar askere gitmemiş insanı.Sen bu süreçte kendi hazırlıklarını yapar az para biriktirirsin çalışıyorsan eğer.

Madem böyle sevdin sabretceksin belki ağır ve yavaş olacak ama sonunda mutlu olacaksan değecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…