Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel çikolata kahve önerisi

kızlar şimdi benim saçım soldaki resimle aynı gibi.boya yok.bu boyayla boyadığımda aynısı olurmu .sağdaki renk çok hoşuma gitti.anlayan arkadaşlar yardımcı olun lütfen

kızlar şimdi benim saçım soldaki resimle aynı gibi.boya yok.bu boyayla boyadığımda aynısı olurmu .sağdaki renk çok hoşuma gitti.anlayan arkadaşlar yardımcı olun lütfen

eger canım hemen hemen aynıysa o zaman elde ettiğin renk de sağdakiyle hemen hemen aynı olur,hatta 2.ve 3.boyama da daha da oturur.yalnız dediğim gibi bu markette satılan koleston 7/77 ısıltılı kahve değil buna dikkat et lütfen.bu kuaförlerin kullandıgı koleston perfect serisinden 7/77 cikolata kahve,bunu netten sipariş edebilirsin.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim cevapladığın için galiba denicem bu rengi

demişsin

koleston perfect serisinden 7/77 cikolata kahveye boyadın mı merak ettim ben de düşünüyoum da??

hayır canım henüz boyamadım.eşim doğal rengin çok güzel boyama diyordu.ama artık yaşımdan dolayı beyazlarımın iyice arttığını fark ettim.bugün sipariş vermeyi düşünüyorum.saçımın kendi rengini ve boyalı halini resim eklerim görürsün.

eveeet.biraz önce verdim sipariş.yarın bayram olduğu için pazartesi elinizde olur dediler.bakalım nasıl olacak.çok marak ediyorum :)

çikolata kahvede acme coloru onerırım ne koyu ne acık mukemmel oluyo bende boyamıstm ve boyamadn evvel epey arstrmıstm tavsıye ederım

benim saç rengim kızıl akmasını istiyorum çabuk akması için önereceğiniz bir şey varmı?

koleston çok koyu çıkıyor caanım palette harika çikolata kahvesi....

canım palette çikolata kahveye harika demişşin nasıl koyumu oluyo tam rengindemi çıkıyo burda bi arkadaş boyamış resmen siyah oldu diyo forumları dolanırken okudum bende düşünüyom çikolata kahve karar veremedim çünkü her markanın farklı koleston 6 lı rakamlarda palette 3lü rakamlarda garnier 5li rakamlarda anlamadımki bu numaralara kolestonun açık çıkması gerekmiyomu paletteye göre

Son düzenleyen: Moderatör:

sence Voila çikolata kahve kullanayımmı saçımın rengi şuan koyu kestane çok kararsız kaldım :26:

valla ben bu öneriyi yazalı baya bi zaman olmuş o zamanlar voilayla boyamış ve memnun kalmıştım ama sende nasıl sonuç verir bilemiyorum... ama saçların eğer kendi renginse hiç elleme derim ben şuan kendi rengime dönmeye çalışıyorum çünkü ve koyu kumrala boyalı dipten gelenlerle idare ediyorum. İnsanın kendi rengi gibisi yok ya beyazın yoksa ve çok fazla acelesi yoksa elleme derim. Çikolata da koyu bir renk sonuçta hafif doğal bir renk vermesinden başka bir değişiklik olmuyor pek.. gene de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…