- Konu Sahibi AylakMadam
-
ben palettenin çikolata kahvesine boyadığımda böyle bir renk çıkmıştı ortaya
Eki Görüntüle 163815
canım bak sağdaki fotoğraf koleston perfect 7/77 çikolata kahveyle elde edilmiş.ama marketteki koleston 7/77 ışıltılı kahveyle karıştırma bunu,bu koleston perfect kuaförlerin kullandığı profesyonel boya,netten satışları var
kızlar şimdi benim saçım soldaki resimle aynı gibi.boya yok.bu boyayla boyadığımda aynısı olurmu .sağdaki renk çok hoşuma gitti.anlayan arkadaşlar yardımcı olun lütfen
eger canım hemen hemen aynıysa o zaman elde ettiğin renk de sağdakiyle hemen hemen aynı olur,hatta 2.ve 3.boyama da daha da oturur.yalnız dediğim gibi bu markette satılan koleston 7/77 ısıltılı kahve değil buna dikkat et lütfen.bu kuaförlerin kullandıgı koleston perfect serisinden 7/77 cikolata kahve,bunu netten sipariş edebilirsin.
demişsinçok teşekkür ederim cevapladığın için galiba denicem bu rengi
demişsin
koleston perfect serisinden 7/77 cikolata kahveye boyadın mı merak ettim ben de düşünüyoum da??
canım palette çikolata kahveye harika demişşin nasıl koyumu oluyo tam rengindemi çıkıyo burda bi arkadaş boyamış resmen siyah oldu diyo forumları dolanırken okudum bende düşünüyom çikolata kahve karar veremedim çünkü her markanın farklı koleston 6 lı rakamlarda palette 3lü rakamlarda garnier 5li rakamlarda anlamadımki bu numaralara kolestonun açık çıkması gerekmiyomu paletteye göre[/QUOTE
tam renginde cıkıyor fakat msla boya 20 ml ise 40 ml oksidan kullanın.... harika... msla dgsık bır renk denemek ıstersenız bnm saç rengim açık kahve altın bakır 7.57 igora royal link istersen rengini görmek için verebılırım özelden.
canım palette çikolata kahveye harika demişşin nasıl koyumu oluyo tam rengindemi çıkıyo burda bi arkadaş boyamış resmen siyah oldu diyo forumları dolanırken okudum bende düşünüyom çikolata kahve karar veremedim çünkü her markanın farklı koleston 6 lı rakamlarda palette 3lü rakamlarda garnier 5li rakamlarda anlamadımki bu numaralara kolestonun açık çıkması gerekmiyomu paletteye göre[/QUOTE
tam renginde cıkıyor fakat msla boya 20 ml ise 40 ml oksidan kullanın.... harika... msla dgsık bır renk denemek ıstersenız bnm saç rengim açık kahve altın bakır 7.57 igora royal link istersen rengini görmek için verebılırım özelden.
evet canım görmek isterim
Voila sıcak çikolata kullanmıştm tavsiye ederm çok hoş bi renk aynı kutudaki gbi çkıyo ayrıca
sence Voila çikolata kahve kullanayımmı saçımın rengi şuan koyu kestane çok kararsız kaldım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?