Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel çikolata kahve önerisi

çok boya rengi ve markası kullandım . koleston çok koyu tutar canım benim bir kuaförüm önermişti ve çok memn un olark kullandığım bir marka var kahve tonları çok güzel oluyor . alix avien bu markanınkine bak

garnier color shıene sıcak çikolata 5.35 yada palette delux bronz kahve 6.68 ikisinide kullandım çok güzel oluyor sonucu dene istersen

bu renkler benim de hoşuma gidiyor. beğendiğim çikolata kahveler:
Eki Görüntüle 163581 $22644400blg.jpg

$çikolata-kahve-saç-renkleri-2.jpg

canım bak sağdaki fotoğraf koleston perfect 7/77 çikolata kahveyle elde edilmiş.ama marketteki koleston 7/77 ışıltılı kahveyle karıştırma bunu,bu koleston perfect kuaförlerin kullandığı profesyonel boya,netten satışları var :34::34:

paletteninkiside güzel. benim zeminde kızıl vardı, çok hoş kızıl yansımalar oluşmuştu. gerçi kızılın üstüne ne boyarsan aynı şey oluyo ama bu hoşuma gitmişti.

palette cikolata kahveyi acık bakır olan saclarıma boyadım simsiyah oldu ayrıca berbat sert bi siyah ucları fln igrencti o kadar sert bi gorunum vermisti ki yuzume bi daha mı asla... bende dun loreal c kahve aldım bakalım nolcak:53:

Voila sıcak çikolata kullanmıştm tavsiye ederm çok hoş bi renk aynı kutudaki gbi çkıyo ayrıca

teşekkür ederim :) alix avien koyu karameldi ama bayağı akmıştı sarımtrak bişey olmuştu :D

Son düzenleme:
Back