Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel çikolata kahve hangi boyada?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
54
İzmir
Benim saçım kahverengi ve ilk defa çikolata kahve rengine boyamak istiyorum.Diplerdeki beyazları kapatacak,turuncu yapmayacak tatlı bir çikolata kahvesi olan boya markası önerirmisiniz?

palette'nin çikolata kahvesi 3.65 yani koyu kestaneye denk geliyor oldukça siyaha yakın bir kahve olmalı turuncu yapmaz beyazlarınızı ama diğer markalardaki çikolata kahveler 6 numaralarla başlıyor onlar turuncu yapabilir yalnız bu kadar koyu bir renk istiyormusunuz onu düşünün bir uyarayım da :)

Son düzenleme:

casting beyazları kesinlikle kapatmaz üzerinde de yazar zaten o yüzden kesinlikle yanlış yönlendirme yapmayın

summer arkadaşımızın yazdıklarına katılıyorum..deneyimlerim ve çevremden gördüklerimden dolayı..
bazı çikolata kahveler resmen siyah gibi,bazıları kızıl gibi..ama en iyisi kolestonunkisi..
beyazları kapamasına gelince öyle aman aman kapatmaz biraz rengini kırar..bir hafta 10 gün sonra beyazlar yine çıkar..beyazlarım kapansın derseniz 5 nıumara ve üstü ile boyayacaksınız ama bu da zaten sizin kendi saç renginize denk gelir..
hayır ben rengimi değiştirmek istiyorum derseniz kolestonun çikolata kahvesi güzeldir..

arkadaşlar çikolata kahveyi uzun zamandır boyamayı düşündüğüm bir renk , ama marka konusunda hiç bir fikrim yok. koleston çok siyah yapıyor diyorsunuz.loreal casting de çabuk akıyor kapatıcılığı yok diyorsunuz.loreal preferenceninde görünümü kızıl gibi.. palettede çok koyu deniliyor. adam akıllı bi marka öneriniz varmı.hangisi daha iyidir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…