Demi normalde 1 hafta öncesinden kaç tane konu açılırdı bayramda da pik yapardıSormayın sabahtan beri bi tane kaynana konusu yok.
Muhteşem bi bayram sessiz sakin heryer :)
Limoncunun çil çil altınlarını nasıl unutursunuzBu forumda üç kişiyi tanımayan,
konularını okumayan BDV'deyim demesin.
Biri limoncu, diğeri eski Tereliye yeni benibanaver öbürü de üşüyenprenses.
Limoncu kocası ve kahvaltıda yediği pahalı peynirleri ile,
Tereliye üşengeç-pasif kocası ve ağzını açsa kabahat işleyen kayınvalidesi ile,
Üşüyenprenses de koca adaylarının çokluğu ve eski nişanlısı ile yaşadığı ilginç maceralarla BDV'yi şenlendiren üyeler.
Anlatılmaz, yaşanırlar.
Abla böyle dedin ve kendi kıymetini bilmesiyle ve yaşadığı şahşahahahalı hayatla ezilen kadınlara örnek olan limoncuyu kıskandığın belli oldu. Keşke demeyeydin öyle.Herkese iyi bayramlar, bugünlerden çok daha güzel günleriniz bayramlarınız olsun inşaallah
Ahhh ahhh benim bildiğim en az 10 yıllık evlisiniz, neredeyse 4-5 yıldır iş arıyorum çalışacağım boşanacağım diyorsunuz da şuraya yazıyorum ikisini de yapmazsınız, çalışma hayatı deseniz o tempoya alışık olmayan biri yapamaz, alacağınız maaşla hem kira, hem faturalar, hem diğer giderler mümkün değil, sizi de CEO yapmayacaklarına göre, yıllardır babanızın baskıları olmadan kendi evinizde düzeninizde yaşamaya alışmışsınız, ekmek elden su gölden bir hayatı bırakıp gitmek ve siz, buna siz bile inanmıyorken yapamacağınız şeyleri söylemeyin
limoncu özelinde demeyeceğim genel olarak yazacağım çünkü çoğunlukla genel yazarım biliyorsunuz:)))Abla böyle dedin ve kendi kıymetini bilmesiyle ve yaşadığı şahşahahahalı hayatla ezilen kadınlara örnek olan limoncuyu kıskandığın belli oldu. Keşke demeyeydin öyle.
Aynen öyle :)Demi normalde 1 hafta öncesinden kaç tane konu açılırdı bayramda da pik yapardıne güzel gelinler mutlu kv deler huzurlu.
AhahahaBu forumda üç kişiyi tanımayan,
Üşüyenprenses de koca adaylarının çokluğu ve eski nişanlısı ile yaşadığı ilginç maceralarla BDV'yi şenlendiren üyeler.
Anlatılmaz, yaşanırlar.
Limoncunun stalkı bitti , benibanaver adında bir üyelik bulamadım maalesefBu forumda üç kişiyi tanımayan,
Anlatılmaz, yaşanırlar.
Ya bir de Elif vardı, nişanlısına saçma sapan kıskançlıklar yapan? Yok öğrenciye silgi vermiş, yok doğuma gittikleri kadının yaptığı pastadan 2. dilimi istemiş, asıl ona ne oldu? En son Kemal'im yapmaz diyordu ama adam ciddi ciddi aldatmıştı sanırım, öldürüp hapse mi girdi acaba...Bu forumda üç kişiyi tanımayan,
Anlatılmaz, yaşanırlar.
Ayy eksik yazmışım adını, benibanageriver olacak kullanıcı adı.Limoncunun stalkı bitti , benibanaver adında bir üyelik bulamadım maalesef
Limoncu yaşıyorsun bu hayatı, konuların beni benden aldı
Aynen öyle bütün akraba akbabalardan uzakohh bee burda illlahlah gelmisti kaynana bayram konularından
hadi ben bayadır gitmiyodum ama kadınların baslıca sorunları bayramda kaynanaya gitmek yada gitmemek
valla miss gibi cayımı demlemisim börekler sarmalar
ohhh evimde keyif yapıyom bide laf sokmusum faceden en güzel bayram bu bayram diye yeter fesat görümceler anlar heralde haahaha
siz napıyosunuz hanımlar nasıl geciyo keyifler nasıl
Katiliyorum 1sen,nisanliyken bile evlerine gitmedim ailemle gittigimin haricinde,degil canim cicim temizlik.Gerçekten eşinin ailesinden çekenlere tenzih ederek söylüyorum ; " gelin " adı altında olan kişiler ciddi anlamda sorunlu.
Evlenene kadar " annecim, babacım , Eve gitmeler, Yemek,temizlik yapmalar , Her verilen olumsuz sinyale Eyvallah demeler ,
Evlendikten sonra ufacık bir munakasada , mesafe koydum, görüşmüyorum , Yok şöyle böyle.. Sanki evlendikleri kocaları yetimhaneden gelmiş gibi sahiplenmeler.
Kendi ailelerine sıra gelince de canım ailem..
Yapıcı olmak yerine ufacık çatlakları dev haline getiren kişiler kendileri gibi aile bulmaları dileğiyle.
Girmesinler ailelerin hayatlarına, Başka ailelerin hayatını altüst etmesinler.
Yalnız yaşayıp yalnız ölmek isteyen kişiler yalnız kişiler bulsunlar.
Gerçekten gına geldi artık bu konulardan.
Sanki bizim kaynanamız yok, Sanki gökten inen melekler .
Idare ediyoruz işte. Görüşüp , gönül alıp gelip kapımızı kapatıyoruz.
Evlenmeden öncede kendimi melek gibi göstermedim neysem oydum.
Her şeyi açıkça konuştum , söyledim.
Iyi bayramlar muneHerkese iyi bayramlar, bugünlerden çok daha güzel günleriniz bayramlarınız olsun inşaallah
Ahhh ahhh benim bildiğim en az 10 yıllık evlisiniz, neredeyse 4-5 yıldır iş arıyorum çalışacağım boşanacağım diyorsunuz da şuraya yazıyorum ikisini de yapmazsınız, çalışma hayatı deseniz o tempoya alışık olmayan biri yapamaz, alacağınız maaşla hem kira, hem faturalar, hem diğer giderler mümkün değil, sizi de CEO yapmayacaklarına göre, yıllardır babanızın baskıları olmadan kendi evinizde düzeninizde yaşamaya alışmışsınız, ekmek elden su gölden bir hayatı bırakıp gitmek ve siz, buna siz bile inanmıyorken yapamacağınız şeyleri söylemeyin
Gerçekten eşinin ailesinden çekenlere tenzih ederek söylüyorum ; " gelin " adı altında olan kişiler ciddi anlamda sorunlu.
Evlenene kadar " annecim, babacım , Eve gitmeler, Yemek,temizlik yapmalar , Her verilen olumsuz sinyale Eyvallah demeler ,
Evlendikten sonra ufacık bir munakasada , mesafe koydum, görüşmüyorum , Yok şöyle böyle.. Sanki evlendikleri kocaları yetimhaneden gelmiş gibi sahiplenmeler.
Kendi ailelerine sıra gelince de canım ailem..
Yapıcı olmak yerine ufacık çatlakları dev haline getiren kişiler kendileri gibi aile bulmaları dileğiyle.
Girmesinler ailelerin hayatlarına, Başka ailelerin hayatını altüst etmesinler.
Yalnız yaşayıp yalnız ölmek isteyen kişiler yalnız kişiler bulsunlar.
Gerçekten gına geldi artık bu konulardan.
Sanki bizim kaynanamız yok, Sanki gökten inen melekler .
Idare ediyoruz işte. Görüşüp , gönül alıp gelip kapımızı kapatıyoruz.
Evlenmeden öncede kendimi melek gibi göstermedim neysem oydum.
Her şeyi açıkça konuştum , söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?