en güzel bayram bu bayram

Herkese iyi bayramlar, bugünlerden çok daha güzel günleriniz bayramlarınız olsun inşaallah:dua:

Ahhh ahhh benim bildiğim en az 10 yıllık evlisiniz, neredeyse 4-5 yıldır iş arıyorum çalışacağım boşanacağım diyorsunuz da şuraya yazıyorum ikisini de yapmazsınız, çalışma hayatı deseniz o tempoya alışık olmayan biri yapamaz, alacağınız maaşla hem kira, hem faturalar, hem diğer giderler mümkün değil, sizi de CEO yapmayacaklarına göre, yıllardır babanızın baskıları olmadan kendi evinizde düzeninizde yaşamaya alışmışsınız, ekmek elden su gölden bir hayatı bırakıp gitmek ve siz, buna siz bile inanmıyorken yapamacağınız şeyleri söylemeyin :KK51:

Bu forumda üç kişiyi tanımayan,
konularını okumayan BDV'deyim demesin.
Biri limoncu, diğeri eski Tereliye yeni benibanaver öbürü de üşüyenprenses.
Limoncu kocası ve kahvaltıda yediği pahalı peynirleri ile,
Tereliye üşengeç-pasif kocası ve ağzını açsa kabahat işleyen kayınvalidesi ile,
Üşüyenprenses de koca adaylarının çokluğu ve eski nişanlısı ile yaşadığı ilginç maceralarla BDV'yi şenlendiren üyeler.
Anlatılmaz, yaşanırlar.
Limoncunun çil çil altınlarını nasıl unutursunuz :skandal::eek:

Herkese iyi bayramlar, bugünlerden çok daha güzel günleriniz bayramlarınız olsun inşaallah:dua:

Ahhh ahhh benim bildiğim en az 10 yıllık evlisiniz, neredeyse 4-5 yıldır iş arıyorum çalışacağım boşanacağım diyorsunuz da şuraya yazıyorum ikisini de yapmazsınız, çalışma hayatı deseniz o tempoya alışık olmayan biri yapamaz, alacağınız maaşla hem kira, hem faturalar, hem diğer giderler mümkün değil, sizi de CEO yapmayacaklarına göre, yıllardır babanızın baskıları olmadan kendi evinizde düzeninizde yaşamaya alışmışsınız, ekmek elden su gölden bir hayatı bırakıp gitmek ve siz, buna siz bile inanmıyorken yapamacağınız şeyleri söylemeyin :KK51:
Abla böyle dedin ve kendi kıymetini bilmesiyle ve yaşadığı şahşahahahalı hayatla ezilen kadınlara örnek olan limoncuyu kıskandığın belli oldu. Keşke demeyeydin öyle.

Abla böyle dedin ve kendi kıymetini bilmesiyle ve yaşadığı şahşahahahalı hayatla ezilen kadınlara örnek olan limoncuyu kıskandığın belli oldu. Keşke demeyeydin öyle.
limoncu özelinde demeyeceğim genel olarak yazacağım çünkü çoğunlukla genel yazarım biliyorsunuz:)))
Kadınlar birbirine tavsiye veren ve yol gösterici olmalı bu çok güzel bir şey ve bu platform bunun için var aslında lakin örnek olmak başka bir şey, ben sigara içerken sigara içmeyenlere örnek olamam değil mi? Yapmadıklarımızda değil yaptıklarınızla örnek olursunuz.

Üşüyenprenses de koca adaylarının çokluğu ve eski nişanlısı ile yaşadığı ilginç maceralarla BDV'yi şenlendiren üyeler.
Anlatılmaz, yaşanırlar.
Ahahaha 🤣 şimdi hepsini tek tek stalklıycam oleyyy stalk stalk stalk yapacak malzeme çıktı ayrıca çok da eğlenceliler belliki 🤣

Anlatılmaz, yaşanırlar.
Limoncunun stalkı bitti , benibanaver adında bir üyelik bulamadım maalesef 🙁
Limoncu yaşıyorsun bu hayatı, konuların beni benden aldı :KK48:

Anlatılmaz, yaşanırlar.
Ya bir de Elif vardı, nişanlısına saçma sapan kıskançlıklar yapan? Yok öğrenciye silgi vermiş, yok doğuma gittikleri kadının yaptığı pastadan 2. dilimi istemiş, asıl ona ne oldu? En son Kemal'im yapmaz diyordu ama adam ciddi ciddi aldatmıştı sanırım, öldürüp hapse mi girdi acaba...

Kayınvalidemi de kayınbabamı da görümcemi de özledim. Bu bayram böyle olmasaydı muhtemelen benim annemler giderdik kurbanda kayınvalidemlerde olacağımız için ama ikisi taraftan da uzak geçti. Benim için buruk bir bayram oldu :(

ohh bee burda illlahlah gelmisti kaynana bayram konularından

hadi ben bayadır gitmiyodum ama kadınların baslıca sorunları bayramda kaynanaya gitmek yada gitmemek

valla miss gibi cayımı demlemisim börekler sarmalar

ohhh evimde keyif yapıyom bide laf sokmusum faceden en güzel bayram bu bayram diye yeter fesat görümceler anlar heralde haahaha

siz napıyosunuz hanımlar nasıl geciyo keyifler nasıl
Aynen öyle bütün akraba akbabalardan uzak

Gerçekten eşinin ailesinden çekenlere tenzih ederek söylüyorum ; " gelin " adı altında olan kişiler ciddi anlamda sorunlu.

Evlenene kadar " annecim, babacım , Eve gitmeler, Yemek,temizlik yapmalar , Her verilen olumsuz sinyale Eyvallah demeler ,

Evlendikten sonra ufacık bir munakasada , mesafe koydum, görüşmüyorum , Yok şöyle böyle.. Sanki evlendikleri kocaları yetimhaneden gelmiş gibi sahiplenmeler.

Kendi ailelerine sıra gelince de canım ailem..

Yapıcı olmak yerine ufacık çatlakları dev haline getiren kişiler kendileri gibi aile bulmaları dileğiyle.

Girmesinler ailelerin hayatlarına, Başka ailelerin hayatını altüst etmesinler.

Yalnız yaşayıp yalnız ölmek isteyen kişiler yalnız kişiler bulsunlar.

Gerçekten gına geldi artık bu konulardan.

Sanki bizim kaynanamız yok, Sanki gökten inen melekler .

Idare ediyoruz işte. Görüşüp , gönül alıp gelip kapımızı kapatıyoruz.

Evlenmeden öncede kendimi melek gibi göstermedim neysem oydum.

Her şeyi açıkça konuştum , söyledim.
Katiliyorum 1sen,nisanliyken bile evlerine gitmedim ailemle gittigimin haricinde,degil canim cicim temizlik.
Herkeste olan sorunlar bizde olmadi mi,oldu tabii.
Ama sonucta kimse kimsenin evine zorla girmiyor,mesafeyi dengeli koyunca yuzyuze bakilabiliyor cok sukur.
Aradik,kutladik bayramlarini,esim de benim ailemi aradi.
Ne olursa olsun,cok buyuk problemler haric tabii,pireyi deve yapmamali.
Bayram seyranda en azindan, gorusulecek kadar bir esneklik payi birakilmali...
Bu limoncu icin degil tabii,genel anlamda soyluyorum,o kocayi da kaynanayi da bosayacak zaten,hesap kitap yapana kadar 70 olmazsa:)

Iyi bayramlar mune:KK200:
Ben de oyle dusunuyorum,limoncu hesap kitap derken yillari gecti.Konforundan odun vermek istemiyor,sabah erken kalkmak istemiyor,kocayi istemiyor o_O
Hani kadinin biri demis ya,39 numara ayakkabi alsam gururuma dokunuyor,37 alsam nasirima dokunuyor:)
O da ne yardan geciyor ne serden:)
Pardon yardan gecti de cuzdandan gecemiyor:))
Valla kizma limoncu,hakliyim biliyorsun,acma bayramlik agzini bayram bayram:D

Gerçekten eşinin ailesinden çekenlere tenzih ederek söylüyorum ; " gelin " adı altında olan kişiler ciddi anlamda sorunlu.

Evlenene kadar " annecim, babacım , Eve gitmeler, Yemek,temizlik yapmalar , Her verilen olumsuz sinyale Eyvallah demeler ,

Evlendikten sonra ufacık bir munakasada , mesafe koydum, görüşmüyorum , Yok şöyle böyle.. Sanki evlendikleri kocaları yetimhaneden gelmiş gibi sahiplenmeler.

Kendi ailelerine sıra gelince de canım ailem..

Yapıcı olmak yerine ufacık çatlakları dev haline getiren kişiler kendileri gibi aile bulmaları dileğiyle.

Girmesinler ailelerin hayatlarına, Başka ailelerin hayatını altüst etmesinler.

Yalnız yaşayıp yalnız ölmek isteyen kişiler yalnız kişiler bulsunlar.

Gerçekten gına geldi artık bu konulardan.

Sanki bizim kaynanamız yok, Sanki gökten inen melekler .

Idare ediyoruz işte. Görüşüp , gönül alıp gelip kapımızı kapatıyoruz.

Evlenmeden öncede kendimi melek gibi göstermedim neysem oydum.

Her şeyi açıkça konuştum , söyledim.
😀😇

Back